Loading...

Avantatges pel soci - MBQM #enpositiu

228 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on May 20, 2010

Barcelona, 20 de maig de 2010.- Els socis del Futbol Club Barcelona participaran en un 10 per cent dels beneficis del Barça, segons han explicat Marc Ingla, candidat a president, i dos dels seus principals companys de candidatura, Ferran Soriano i Alfons Godall en una conferència de premsa celebrada aquest matí a la seu de la candidatura.
Sota el títol de més avantatges que mai pels socis i sòcies, la candidatura ha presentat els punts forts que tindrà el nou carnet de soci.
Des del punt de vista econòmic, la proposta respon als conceptes de participació i solidaritat, que són bàsics de la Candidatura Més Barça que Mai a les eleccions del 13 de juny.
La participació es concreta en el repartiment dels beneficis del club entre els socis. La candidatura es compromet a presentar cada any a lAssemblea una proposta de distribució de beneficis que inclogui repartir-ne el 10% entre els socis. Aquest 10% del benefici es repartirà entre els socis de més de 18 anys i de més dun any dantiguitat. Els beneficis es dipositaran en el nou carnet de soci, que incorporarà un microxip i permetrà fer pagaments en productes i serveis del Barça i de les empreses associades al club. A tall dexemple, sha dit que, en els últims anys, laplicació daquest sistema hauria generat entre 15 i 30 euros anuals i podria augmentar significativament en funció dels èxits econòmics del club.
Des del punt de vista de la solidaritat entre socis i sòcies, els candidats han anunciat la gratuïtat de la quota anual pels socis que es trobin en situació datur, així com fórmules destalvi per famílies amb molts carnets, començant per un descompte del 10% en els carnets de les famílies nombroses.
El nou carnet de soci, a més de tenir un saldo en diners en el que shi dipositarà el 10% dels beneficis, i que els socis podran incrementar, tindrà un programa de punts que permetrà acumular-los en la compra de productes i serveis del Barça i empreses associades, i gastar-los també en les mateixes empreses, de forma similar a com ho fan les targes de fidelització de les línies aèries.
La conferència de premsa davui també ha servit per explicar els nous avantatges pels socis, en ladquisició dentrades, i als accessos i aparcament del Camp Nou. Cas de guanyar les eleccions, la candidatura instal·larà unes guixetes electròniques que permetran adquirir entrades de darrera hora generades pel sistema de seient lliure, sent possible fer-ho fins i tot a temps real, quan el partit sigui a punt de començar o fins i tot, quan ja hagi començat. També es posarà en marxa un sistema que permeti que els familiars es deixin els abonaments entre ells sense haver de donar-los físicament, de mateixa anàloga a com es fa el web check-in als aeroports.

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...