Loading...

Abecedari català de Jean Paul Wabotaï

2,475,017 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jul 22, 2013

Autor i compositor musical: Jean Paul Wabotaï. Il·lustracions: Isabel Colomer. Canten: Jean Paul Wabotaï i Isabel Colomer. Muntatge i realització: Ramon Colomer. Vídeo Cosinada Colomer: Xavi Colomer. Realitzat a Can Miqueló el 28 abril 2013. Vídeo Espai Garum: Núria Gómez Mompart. Realitzat a Espai Garum, Anselm Clavé 6, Lliçà d'Amunt
el 2 juny 2013. Gràcies, sobretot, a Màrius Gómez per la seva generositat i a ESPAI GARUM per haver fet possible la visualització dels projectes Abecedari. Gràcies a la família Colomer i als amics, a grans i petits, que han participat en les coreografies d'aquest vídeo, lúdic i educatiu, amb tanta gràcia. Gràcies a VOTV, Vallès Oriental Televisió. Llibre editat per Estrella Polar. Copiright Jean Paul Wabotaï i Isabel Colomer.

El projecte Abecedari neix el 2010 de la mà de Jean Paul Wabotaï (autor del llibre, compositor i intèrpret de la música Abecedari) i d'Isabel Colomer (il·lustradora, dissenyadora gràfica i una apassionada del cant a capella, intèrpret també de la cançó "Abecedari" en català).
Aquest projecte global "Abecedaris" en diferents llengües surgeix en un principi amb l'ànim d'oferir una ajuda a l'alfabetització de països com ara la República Democràtica del Congo (d'on prové Jean Paul), en què la població te un índex d'analfabetisme del 80%. I és un projecte per a tots els nens del món perquè tots dos pensen fer tants alfabets com puguin.
El projecte "El meu primer Abecedari" en català, llibre publicat per Estrella Polar (Grup62) traslladat a Catalunya (a Espanya, a Europa) amb una escolarització infantil del 100%, ofereix a particulars i a escoles la possibilitat d'aprendre l'alfabet en català per mitjà de la música, d'una manera lúdica i divertida. És un projecte educatiu alegre, informal, atemporal, innovador i intergeneracional.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...