Loading...

invatatoare blidu sterge pe jos cu parinti elevilor

3,367 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Dec 30, 2013

învăţătoarea Dana Blîndu de la Şcoala nr. 10 din Capitală, acuzată că ar fi cerut părinţilor bani de cadouri.Învățătoarea de la Școala 10 din Capitală filmată în timp ce a certat mai mulți părinți deoarece au dat prea puțini bani pentru cadourile destinate profesorilor, Dana Blându, și-a început cariera didactică în 1983 și activează nu doar în sistemul de învățământ de stat, ci și în cel privat.
Dana Blându este managerul și fondatoarea unui lanț de afterschool-uri din București, pe care spune că le-a deschis din dorința de a reforma sistemul de educație.
Învăţătoarea de la Şcoala nr. 10 reclamată la Parchet pentru că ar fi cerut părinţilor bani de cadouri deţine, împreună cu un alt cadru didactic, o şcoală primară cu after school, care are două sedii în zone rezidenţiale ale Capitalei.

Informaţia a fost confirmată, pentru MEDIAFAX, de surse apropiate anchetei declanşate de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Dana Blându a deschis, împreună cu o altă învăţătoare, şcoala primară privată Şcolar AS, care are două sedii, în Băneasa şi Pipera, oferind şi servicii de after school, tabere şi petreceri pentru elevi, după cum se precizează pe site-ul şcolii.

Partenera ei în această afacere spunea, acum mai mulţi ani, că primul sediu a fost deschis în octombrie 2005, iar cel de-al doilea, un an mai târziu.

Potrivit site-ului Şcolar AS, tariful lunar practicat este de 650 de lei pentru after school şi, respectiv, 800 de lei pentru şcoală primară, care creşte în cazul celor care doresc să fie asigurate masa şi transportul. În ofertă apare şi serviciul before school, care costă 500 de lei pe lună.

Tot pe site-ul şcolii private se precizează că aceasta are ca parteneri cadre didactice de la mai multe şcoli şi licee bucureştene, inclusiv de la Şcoala nr. 10.

Persoana de contact menţionată pe acelaşi site este chiar învăţătoarea Dana Blându.

Loading...


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...