Loading...

Apeli zbut dënimet për bandën e Lushnjes - Vizion Plus - News - Lajme

49,598 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Sep 20, 2011

Zbuten dënimet për disa nga te akuzuarit si anëtarë te bandës se Lushnjes.
Pas rishqyrtimit të çështjes, Gjykata e Apelit për krimet e renda vendosi te liroje nga burgu duke shpallur te pafajshëm te pandehurin Afrim Hoxha i dënuar nga shkalla e pare me 18 vite burg, ndërsa ka ulur dënimin nga 16 ne 10 vjet për te akuzuarin tjetër Rexhep Gina, i cili pritet te lere qelitë pasi rezulton se e ka kryer tashme dënimin e dhënë. Ndërkaq, apeli la në fuqi vendimin e shkalles se pare për Arben Boriçin dhe Ilir Stërgun te cilët u dënuan me burg të përjetshëm. Anëtari tjerër i bandës famëkeqe të Lushnjës, Erjon Cici do të vijojë të vuajë dënimin me 25 vite burg. Te pandryshuar mbeten dënimet edhe për Jorgo Muzakën, i cili u dënua me 6 vjet burg, si dhe Arjan Lico me 5 vite te dhëna nga gjykata e shkalles se pare. Te pandehurit akuzohen për disa vepra të rënda penale, si vrasje, grabitje e dhunim varresh, të kryera në kuadër të organizatës kriminale te drejtuar nga Aldo Bare. Ky i fundit nuk është pjese e këtij procesi, pasi është gjykuar me vete.

Mitigate sentences for some of the accused as members of the gang that Lushnja.
After reviewing the case, the Court of Appeals for the severe crimes decided to release from prison by the defendant acquitted Afrim Hoxha convicted of first degree with 18 years' imprisonment, while sentence reduced from 16 to 10 years to another defendant Recep Gina, who is expected to leave after the resulting cells that already carried out the sentence pronounced. Meanwhile, the appeal upheld the first instance for Arben Boriçi and Ilir Stërgun who were sentenced to life in prison. Tjerër member of the notorious gang Lushnja Erjon Cici will continue to suffer the penalty of 25 years in prison. The penalties remain unchanged for Muzakën George, who was sentenced to 6 years in prison, and Arjan LICO with 5 years of data from the court of first instance. The defendants are accused of certain serious crimes, like murder, kidnapping and grave violation, committed within a criminal organization led by Aldo Bare. This is not a necessary part of this process, as was tried with him.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...