BE

Loading...

Sioen Furniture - Loop

18 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jul 18, 2016

Loop is een modulair systeem van zachte sofa elementen die combineren in korte clusters of lange, vloeiende lijnen als een uniek en expressief geheel. De elementen apart zijn grafisch in vorm en silhouet, maar het geheel is bijna architecturaal. In grote hallen nodigt de lineaire vorm uit tot wachten, uitrusten en meeten. Thuis kan het compact gemaakt worden of eerder lineair, afhankelijk van de noden.

Elementen komen er in verschillende soorten: er zijn lange en korte stukken, hoeken en armleuningen die kunnen worden toegevoegd.

Wat betreft ergonomie heeft Sioen Furniture door zijn uitgebreid assortiment steeds de gepaste stoel om eventuele gezondheidsklachten te verhelpen of te vermijden. Door een persoonlijke instelling van de stoel kunnen we het juiste gebruik van de ergonomische instelmogelijkheden garanderen en kan u weer zorgeloos zitten. Bij Sioen Furniture zijn we ook gespecialiseerd in de opbouw van een ergonomische werkomgeving en dit aan de hand van ergonomische bureaustoelen, bureaus en tafels.

Sioen Furniture is gelegen in het Vlaams-Brabants dorpje Bierbeek. Hierdoor zijn we vooral actief in de regio’s Leuven, Wijgmaal, Korbeek-Lo, Aarschot, Kessel-Lo, Herent, Rotselaar, Zaventem, Tervuren, Holsbeek, Tienen, Lubbeek, Boutersem, Keerbergen, Tremelo, Boortmeerbeek, Sint-Truiden, Diest, Mechelen, Hasselt, Tessenderlo, kortom in Vlaams-Brabant en omstreken.

Maar we leveren ook in de regio's Oost-Vlaanderen, Brussel, West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg en zelfs Nederland. We zijn dus een verdeler van ergenomische stoelen voor België én Nederland!

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...