Loading...

Boerderij.nl en OpHetLand.tv - Video 1

8,128 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Aug 8, 2011

http://www.veestal.be/?pagina=persenv...

De V-stal is een ontwikkeling van Booghal BV in samenwerking met haar partner Heuvel-Folie-Serres Bvba. Met de V-stal bieden we u een flexibele oplossing voor de bovenbouw van uw veehouderij bedrijf. De oorsprong van de constructie komt uit de tuinbouw maar door de nodige aanpassingen hebben we de bovenbouw uitermate geschikt gemaakt om als stal te dienen.
De V-stal kan als overkapping dienen voor zowel ligboxenstal met zowel een kelder als voor een stal met een vaste vloer. Tevens is de stal uitermate geschikt als vrijloopstal.

Door de volledig geoptimaliseerde constructie kunnen overspanningen tot twintig meter zonder probleem worden gebouwd. Hierdoor kan iedere ondernemer de voor hem of haar optimale stal samenstellen. De stal is altijd naar de wensen en eisen van de klant aan te passén. Van hoog naar laag, van een grote naar een kleine overspanning. Door het uitgekiende ventilatie systeem zal de stal in de zomer niet opwarmen, hierdoor kunnen ook stallen met groter breedtes gebouwd worden.

Naast het gebruik als rundvee stal kan de V-stal ook prima dienen voor het houden van geiten, schapen, varkens of kippen.

Veestal/V-stal (http://www.veestal.be/) is een product van Heuvel-Folie-Serres (http://www.heuvel-folie-serres.com/).

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...