Loading...

Darko Radvanović - Hteo sam da bude sve po mome

180,403 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jun 12, 2011

Darko Radvanović - Hteo sam da bude sve po mome
Rođen je 21.09.1975. godine u Novom Sadu, gde živi samo dva meseca, a zatim menja mesto boravka, prvo Bosna (mesto Žepce) a potom se nastanjuje u Obrenovcu (tačnije mesto Stubline).

Peva od kada zna za sebe, kažu, prvo je propevao, pa tek onda protrcao. U drugom razredu Osnovne škole osvaja prvo mesto na Republickom takmnicenju školskih horova kao najmlađi i najbolji solista, sa pesmom "Ako neko pita što držim dijetu, volim jednu kliniku najviše na svetu".

U Kragujevcu, na takmičenju Izvornih pesama osvaja prvo mesto van konkurencije kao najmlađi učesnik. U žiriju su bili: Bora Nikolić, Branimir Ðokić. Posle završene Osnovne škole u Stublinama, upisuje Srednju školu u Obrenovcu ali i dalje učestvuje na raznim takmičenjima.

Kao srednjoškolac sa drugovima osniva rok grupu "Nebeski jahaci", međutim, kao što znamo, ta vrsta muzike kod nas slabo prolazi, te se nakon kraćeg vremena grupa rasformirala. Nakon završene srednje škole upisuje Fakultet fizičke kulture u Beogradu. 1999. godine postaje clan gupe "Cvaka cvak", tj. sadašnji "Mega Mix bend" i sa njima radi punih pet godina. Na takmičenje za pesmu "Beovizije", pojavljuje se 2003. godine uz podršku pevača Zdravka Čolića. Pesma "Stidim se" doživljava veliki uspeh na svim radio stanicama. Već naredne godine ponavlja svoj nastup na ovom festivalu sa pesmom pod nazivom "Prijatelji moji brinu".

Nakon napornog rada od 12 godina, uspeva da objavi svoj samostalni CD i konačno peva onu vrstu muzike koju je želelo. Sniman je u studiju Zorana Radetića uz podršku njega kao producenta CD sadržI 10 novih numera i 2 sa festivala "Beovizije".
U saobraćajnoj nesreći na Obrenovačkom putu izgubio je život 11. juna 2011. godine.
Video made by LAZARICA

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...