Loading...

Foarte grav accident de circulatie in Doamna Ghica

37,962 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Feb 9, 2008

Foarte grav accident de circulatie in Doamna Ghica. 3 morti.


Am mai vazut niste imagini dar am decis sa nu filmez , oricum nu as fi putut posta filmul pe youtube ca mi l-ar fi dat jos imediat . ('highly graphic content')
Sunt convins ca nu ei au fost de vina. Pe soseaua Colentina, in zona Doamna Ghica circulatia se desfasoara si acum pe o singura linie de tramvai. Ei au circulat pe terasamentul liniei de tramvai, au vazut ca vine tramvaiul din fata si pana sa isi dea seama CA TRAMVAIUL VINE PE ACEEASI LINIE CU EI a fost prea tarziu. Imi imaginez ca soferul din instinct a apasat frana brusc (mare gresala) in plus , carosabilul era umed. Nu a putut vira stanga (sa intre pe contrasens) intrucat intre liniile de tramvai sunt instalati niste stalpi de fier pentru sustinerea liniilor de electrificare. Probabil ca nici dreapta pentru ca probabil pe banda 3 circulau alte masini.
In aceasta situatie vina , zic eu , apartine celor care au coordonat lucrarile la linia de tramvai , pentru ca nu au instalat mijloace de semnalizare care sa impiedice participantii la trafic sa intre pe terasamentul liniei de tramvai. Regula 'mortul este de vina' iata ca s-a aplicat si de data asta. Verdictul dat de politie a fost: 'neatentie in conducere'. Adevarul este undeva la mijloc.
A 2-a zi, (imi pare nespus de rau ca nu am apucat sa filmez), lucratorii au inceput sa delimiteze terasamentul. Daca ar fi facut lucrul asta cu cateva zile inainte toata drama asta nu s-ar mai fi intamplat.
Se intorceau de la parastasul parintilor (unul murise in urma cu 3 luni , celalalt cu 6). Au murit doi frati si o verisoara de a lor. O singura persoana a scapat cu rani usoare (incredibil).

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...