Loading...

Stichting Kies voor Leven

12,633 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jan 25, 2011

Stichting Kies voor Leven is een ideële organisatie, die zonder winstoogmerk werkt. Wij houden ons al sinds 2002 op belangeloze wijze bezig met het op landelijk niveau enthousiasmeren van mensen om in hun eigen regio zes minuten plekken te creëren zodat bij een hartstilstand 112 direct gebeld wordt, iemand direct start met reanimeren en het hart binnen 6 minuten een eerste schok met een AED krijgt. Daarnaast willen wij de Nederlandse bevolking opmerkzaam maken op het grote belang van Reanimatie- en AED opleidingen. Wij doen dit door onze missie op alle mogelijke manieren onder de aandacht van onze doelgroep te brengen.

Plotselinge hartstilstand kan iedereen treffen, op elk moment, op elke leeftijd, op ieder tijdstip en vaak zonder voorafgaande symptomen. Nog voordat de ambulance er is, kunt u -als omstander- de touwtjes in handen hebben. Door binnen 6 minuten te reanimeren en de AED in te zetten kan een slachtoffer nog vele jaren in goede gezondheid leven.

Defibrilleren via de AED is 100% veilig. De AED herkent feilloos hartritmestoornissen en neemt beslissingen over van de hulpverlener. De AED vuurt zelf niet automatisch een schok af. Een AED is zo veilig dat iedereen met een AED en reanimatie opleiding het toestel op een effectieve wijze kan gebruiken.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...