Loading...

W-Dreej - Doot 's Gek (LVK 2012 uitslag + optreden winnaar)

13,540 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Feb 4, 2012

Vrijdag 3 februari 2012 vond in de Veilinghallen te Margraten voor de 36e keer het LVK plaats. W-Dreej uit Venlo won voor de derde maal op rij met het nummer 'Doot 's gek'. Direct na de uitslag, om circa 23.30 uur, verlieten teleurgestelde bezoekers massaal de zaal, waarschijnlijk uit onvrede over de einduitslag. Een grote mensenmassa liep richting de ontvangsthal waar de garderobe zich bevond. Daar was men niet voorbereid op deze plotselinge grote drukte, met als gevolg dat mensen gingen dringen en enkele ongeregeldheden ontstonden.

Daarop zette de organisatie beveiligingsmedewerkers in met als doel het creëren van rust. Daarbij werd ook de hulp van politie ingeroepen. Aan mensen die zonder jas vertrokken, werden dekens uitgedeeld door aanwezige Rode Kruis-medewerkers. Dankzij de snelle opschaling bleef de schade beperkt.

In de drukte raakte één man uit Kessel lichtgewond. Uit voorzorgsmaatregelen is hij naar het academisch ziekenhuis te Maastricht gebracht. Later die nacht mocht hij naar huis. De organisatie heeft inmiddels contact gehad met het slachtoffer. De organisatie betreurt de gang van zaken, maar kijkt desondanks terug op een geslaagd LVK.

De organisatie hecht veel waarde eraan om in contact te komen met bezoekers die in de drukte een andere jas hebben meegenomen. Zij doet er alles aan om eigendommen zoveel mogelijk bij de rechtmatige eigenaren terug te krijgen.

Voor vragen kunt u zich melden via mailadres info@lvk2012.nl

Het is onzeker of W-Dreej volgend jaar nog meedoet aan het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. 'De gun-factor gaat tegen je werken' zegt zanger Hay Wilders in een reactie.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...