Loading...

13 jarige leest 13.000 woorden per minuut (snellezen)

414,264 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Aug 2, 2008

https://www.trainyourbrain.tv/goudentips | In een late night show demonstreert een 13 jarig meisje hoe zij met 13000 woorden per minuut leest.

Gratis snel lees tips op https://www.trainyourbrain.tv/goudentips

Op de website vindt je alle benodigde informatie, artikelen, testen, inspiratie en ondersteuning. We bieden zoveel mogelijk gratis waardevolle informatie aan via het internet. Je kunt je gratis aanmelden bij de “goudentips” minicursus. Daarnaast schrijven we vele artikelen die je op ons blog kunt bekijken, alle informatie staat gestructureerd in de brein bibliotheek en je kunt gratis het Brein Rapport downloaden. We geven zoveel mogelijk gratis waardevolle content weg, omdat wij ervan zijn overtuigd dat ierdereen de mogelijkheid moet hebben om meer uit zijn/haar brein te halen en gemakkelijk te kunnen leren. Naast de gratis content bieden we ook verschillende brein producten aan.

https://www.trainyourbrain.tv/goudentips

Train Your Brain is enerzijds een kennisbron van informatie om het allerbeste uit je brein te halen en anderzijds is het een community van mensen die alles willen weten om nieuwe dingen te ontdekken op het gebied van breintraining en breinoptimalisatie.

Bij Train Your Brain leren we mensen daadwerkelijk alles uit hun brein te halen. De verschillende onderwerpen die we behandelen zijn bijvoorbeeld optimale studiemethoden, snellezen, concentratie, effectief werken, mindmappen, geheugentraining, timemanagement, ontspannen en nog veel meer. Echt elk onderwerp wordt besproken om jouw makkelijker en sneller te kunnen laten werken en studeren.

https://www.trainyourbrain.tv/goudentips

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...