Loading...

Есенцията на Женствеността, Ива

884 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Apr 28, 2015

„Здравей, Ива! Благодаря за преживяването и усещането, което успя да създадеш в залата в Пловдив. Аз присъствах и усетих енергията и харизмата ти, както и тази прекрасна женска вибрация, която владееш…
Знаеш ли относно техниката, която използва и ни подари, днес споделих с приятелки сред природата и ни въздейства, поговорихме си и се радвахме на женствеността си, на заряда, а и бяхме влизо до водопад и река…Колко символизиращо и пречистващо, нали?

И онова , което пък ме изненада на срещата ни на живо, е , че си наистина емоционално освободена и водиш много леко, нещо като магия, а си те представях малко по – различно, защото следя твоите публикации тук …и се питах наистина какъв тип човек си ….

Ех, радостни и благодатни моменти си сътворяваме и подаряваме ние Жените! Благодаря ти от сърце!“ В.И.

Над 60 пловдичани бяха привлечени от „Какво е да си истинска 100% жена“ и моето споделяне след завършване на обучението ми на Свещените Тайни на Женствеността и завръщането ми от Бали!
Чест и наслада бе за мен да сме заедно!

Залата беше малка и тясна, но това не ни попречи да започнем своето осъзнато завръщане към онази безкрайна Женственот, за която дори и никой не пише, защото само онзи който я живее, я познава …

Благодаря, прекрасни хора за доверието и приемането ви.
Усетих огромните ви сърца
Разпознах ви по блясъка в очите
Забавлявахме се по детски заедно
Благодаря и на организаторите на фестивала „Здравей Здраве!“

Ще се радвам да ме държите в течение на това, как се отразява на денят ви и на вас прилагането на техниката и медитацията, която споделих с вас.

Мечтата на моя живот – да подпомагам хората в намирането на техните силни страни и достигането на цялостен баланс по отношение на личното им Щастие, Здраве, цялостно благополучие, финансова стабилност, пълноценни връзки и Себереализация.
Във всичко което правя, вярвам в предизвикателството към нещата такива, каквито са в момента. Вярвам в различните варианти за развитие. Вярвам в СВОБОДНИЯ ИЗБОР.
Във всяка сфера от живота начинът, по който предизвиквам промените, е като развивам нови идеи, организирам ги така че да са приятелски настроени към света и лесни за възприемане от останалите.
Това съм аз – наследник на древно знание от потомствена линия на лечители, преоткрила естественото му продължение в съвременната наука и технологии. Животът ми е стремеж към развитие и разширение, търсене и намиране на баланса между логиката и креативността.

http://ivamiteva.com

 • Category

 • Song

 • Artist

  • Snatam Kaur
 • Album

  • Grace
 • Licensed to YouTube by

  • The Orchard Music (on behalf of Spirit Voyage Records); ASCAP, and 7 Music Rights Societies

Loading...


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...