Loading...

Morten Hampenberg & Alexander Brown ft. Yepha - Det Stikker Helt Af (Teaser)

42,854 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Mar 5, 2011

Drengerøvene bag 'Skub Til Taget' er på banen med en ny musikvideo, der er så grænseoverskridende, at ekstrabladet.dk er det eneste sted, den kan ses i sin originale, ucensurede version!

Officiel Musikvideo: http://ekstrabladet.dk/musik/dkmusikn...

Information:
Det stikker helt af for Morten Hampenberg, Alexander Brown og Yepha i deres nye video til nummeret af samme navn. Så meget at flere tv-stationer har afvist at vise videoen - end ikke i den censurerede version.

I 'Det Stikker Helt Af'-videoen følger man de tre drenge på en typisk by-tur, med alt hvad dertil hører af besværlige dørmand, dårlige djs, utilnærmelige piger og efter-fester der ikke ender helt som de havde forestillet sig.

Videoen der i 'dokumentarisk stil' er med alle steder, har vist sig at være så hård kost for tv-stationerne at de kun vil vise den efter kl. 22.00 i en censureret version.

De tre drenge debuterede sammen sidste år med 'Skub Til Taget' der med et salg på knap 40.000 downloads blev et af årets største hits.

Den nye single 'Det Stikker Helt Af' er hentet fra Morten Hampenberg & Alexander Browns nye mix-album der udkom 21. februar og allerede har gjort sig godt på de danske hitlister, hvor det blandt andet gik nummer et på iTunes-danceliste.

Anmeldelse:
Uh La La... så leverer Morten Hampenberg og Alexander Brown sgu guf til dansegulvet!

Den længe ventede follow-up til "Skub Til Taget" er endelig landet og har officiel release i næste uge, men som exclusive har landets IDEAL DJs modtaget nummeret idag!

Singlen hedder "Det Stikker Helt Af" og nummeret bygger på det instrumentale fra de to herres track "Istanbul", og så er der så ellers tilført vokal... og ja, det er endnu engang Yepha der står for den side af sagen.

Yepha formår ligesom på "Skub Til Taget" af leverer en vokal alle kan være med på, og selvom der sikkert er folk der ikke vil synes om vokalen, så vil jeg æde mit gamle hat på, at de alligevel ikke kan lade være med at nynne lidt med på Det Stikker Helt Af For Mig...

Morten og Alexander har gjort det igen... det her bliver et HIT!

"Det Stikker Helt Af" vil SMADRE dit dansegulv... på den fede måde!

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...