Loading...

Powerpuff Girls Danish intro

205,163 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Oct 9, 2009

Den handler om de 3 superheltepiger Bellis, Bobbel og Blomst, skabt af professor Utonium udelukkende ved hjælp af sukker, krydderier og masser af søde sager + en dosis kemikalie X der gør dem så specielle. De bor med deres far (Utonium) i udkanten af byen Townsville som vrimler med kriminalitet

Blomst, lederen, bærer oftest rødt og pink og er en klog pige der ved hvad hun gør. Som leder kan hun dog hænge lidt for meget ved det. Hun kan godt komme op og skændes med Bellis omkring det. Desuden har hun en evne til at puste is (stemme af Marie Schjeldal).

Bobbel, den søde pige, bærer oftest blåt og har en utrolig evne til at tale med dyr. Hun elsker dem og at tegne. Blomster, søde små dyr og fantasiverderner hører til hende og hun er en ægte dagdrømmer. Hun har også mange tøjdyr og en speciel en er en lilla blæksprutte ved navn Sprutte. Hun er lidt barnlig, bange for mørke osv. og det gør at Blomst ofte er efter hende (stemme af Louise Engell).

Bellis, drengetypen, bærer grønt og er ekstremt kampglad. Hun elsker at banke skurke og monstre og er meget drenget. Hun kan ikke fordrage sådan noget tøsepjat og finder det fornøjeligt at drille Bobbel. Hun er meget ligefrem og spontan så det er ikke altid hun tænker det hele igennem. Hun har lidt med at Blomst er lederen, da hun ofte selv ønsker at være det (stemme af Cecilie Stenspil).

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...