Upload

Loading...

Hotel President Baile Felix

10,432 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Apr 3, 2010

HOTEL PRESIDENT ****
Prezentare generala
HOTEL PRESIDENT ****
TEL: 0040259/318381; 0040259/318085; 0040259/318084

Prezentare generala

COMPLEX PRESIDENT **** Este situat in Baile Felix, pe Drumul European E79 ORADEA-DEVA la km. 10, la liziera padurii, Cadru Intr-ONU NATURALE deosebit (la altitudinea de 140m), ofera condiţionare excelente pentru relaxare, tratament, Dar si pentru Intalniri de afaceri.
Hotelul dispune de 68 de locuri de cazare impartite in camere single, camere matrimoniale Pat Cu, camere Cu doua paturi, apartamente, dotate Cu climatizare, mini-bar, Telefon Cu pazita parcare interioara acces international direct,.
Complexul PRESIDENT **** dispune de asemenea de doua Restaurante unul de 180 de locuri si altul de 350 de locuri, de o Terasa Cu specifice rustic, salon de mic dejun 40 de locuri si 2 Sali de Conferinta 40 respectiv 100 de locuri, Cu acces la Internet si dotate Cu ecran, flipchart, Videoproiector.
Restaurantul ofera Intr-o AMBIANTA placuta culinare delicioase Băuturi, DIN Bucataria Romaneasca si Internationala.
Complexul PRESIDENT **** dispune de piscina acoperita atat, Pisica SI, în aer liber cu Apă termala, sauna de 16 persoane, sala de fitness, Baza de tratament si Baza sportiva (2 terenuri de tenis Cu zgura si unul sintetici de Fotbal).
De asemenea Complexul PRESIDENT **** dispune si de ONU Centru de îngrijire de sanatate including Apă Cu piscina termala, acoperita de 12X24 m², jacuzzi, saună, solar, masaj, bar, tenis de masa
Complexul PRESIDENT **** ofera Servicii complete de hidrokinetoterapie, masaj manual, reflexoterapie, electroterapie (galvanizari, ionoforeza, curenti diadinamici, curenti Trabert, curenti Stoch, TENS, curenti exrpomentiali, modulatii, interferentiala, curenti subacvali) kinetoterapie, EKG, electrodiagnostic .
Aceasta se adreseaza persoanelor Cu afectiuni reumatologice (reumatism articular degenerativ, reumatism inflamator cronic), afectiuni posttraumatice (entorse, luxatii, sechele locomotorii), afectiuni neurologice (pareze, paralizii, neuropatii, polineuropatii).
Pentru agrement, la cererea clientilor, organizam Excursii pentru vizitarea Orasului ORADEA Palatul BAROC (1762), Muzeul Tarii Crisurilor Sirul Canonicilor (construit în 1773, Culoar format dintr-ONU de peste 100m), vizitarea diferitelor Obiective turistice Pestera Ursilor, Pestera Focul Viu. , Pestera Meziad, Cetatile Ponorului (rezervatie naturala complexa alcatuita DIN uriase Avene 3, subteran si Rau ONU), vizitarea statiunii Stana de Vale situata la o altitudine de 1100m.

"Preşedintele Complexul Este situat in Baile Felix, pe Drumul European E79 Oradea, Deva, la km 10-lea, principiile Pădure, Cadru Intr-ONU NATURALE deosebit (la altitudinea de 140 m) si conditii pentru relaxare oferim Speciale, tratament ŞI de asemenea pentru afaceri reuniuni.
Hotelul dispune de 68 locuri de cazare impartite in 6 camere single, 13 camere matrimoniale Cu Pat, 11 camere Cu paturi separate si 2 apartamente, toate camerele aer conditionat ro, mini-bar, Telefon Cu acces international direct, room-service si parcare securizate .
Complexul Preşedintele **** pacta sunt, de asemenea, 2 Restaurante (180 ŞI 300 de locuri), o TERASA rustic, salon de mic dejun ŞI 2 Sali de Conferinte, 40 de locuri si 100 de locuri si acces direct la Internet.
Restaurantul nostru ofera VA Intr-o AMBIANTA placuta culinare delicioase Băuturi, DIN Bucataria Romaneasca si Internationala.
Preşedintele **** Complexul dispune de bazine de version Trei 2, în interiorul Afara ŞI DIN 1 ONU Cu hotelului Apă termală, 16 de persoane sauna, jacuzzi, sala de tratament Facilitati de fitness ŞI Facilitati sportive (terenuri de fotbal si tenis). Oferim Servicii complete de hidrokinetoterapie, masaj manual, electroterapie (galvanizare, ionophoresys, curenţi diadynamics, curenţi Trebert, curenţi Stoch, TENS, curenti exponenţială, modulaţii, curenti interferentiali), kinetoterapie, EKG, electrodiagnosys.
Afara celor Proceduri se adreseaza persoanelor Cu afectiuni reumatologice (reumatism articular degenerativ, reumatism inflamator cronic), afectiuni posttraumatice (entorse, luxatii, sechele locomotorii), afectiuni neurologice (paresys, paralysys, neuropatii, polineuropathies).
Pentru, entertainement la cererea clientilor, organizam Excursii pentru vizitarea Orasului Oradea, Muzeul Baroc ", Cu Muzeul Tarii Crisurilor" Sirul Canonicilor (construit în 1773) vizitarea Alte locatii turistice Pestera Ursilor ", Pestera Focul Viu, Pestera Meziad," Site-uri Ponorului (rezervatie naturala complexa alcatuita DIN 3 Mari Pesteri subteran si Rau ONU), vizitarea Statiunea Stâna de Vale situata la o altitudine de 1100 tel; 40259 318 381. +407827 228 294

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...