Loading...

Jurassic World: Fallen Kingdom Final Trailer (Universal Pictures) HD

4,280 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Apr 18, 2018

Koop nu tickets: www.jurassicworld.nl/tickets

JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM draait vanaf 7 juni in de bioscoop, in 3D.

In het 3D actie-spektakel JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM keren favoriete personages terug en worden er nieuwe soorten dinosaurussen geïntroduceerd die nog angstaanjagender zijn dan ooit tevoren. Welkom in JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM!
Vier jaar geleden werd het themapark en luxeresort Jurassic World verwoest door losgebarsten dinosaurussen. Isla Nublar is nu een onbewoond eiland geworden waar de overgebleven dinosaurussen in de jungle aan hun lot overgelaten zijn.

Wanneer de slapende vulkaan op het eiland weer actief wordt, dreigen de dinosaurussen opnieuw uit te sterven. Claire (Bryce Dallas Howard) zet alles op alles om dit te voorkomen. Ze weet Owen (Chris Pratt) over te halen om samen met haar en een team van specialisten terug te gaan naar Isla Nublar om te proberen de dinosaurussen te redden. Owen is vastbesloten om de de vermiste raptor Blue, die hij van jongs af aan heeft getraind, te vinden.

Als ze op het eiland arriveren blijkt de vulkaan die op uitbarsten staat niet hun grootste probleem te zijn.

In dit nieuwe deel van één van de meest populaire en succesvolle filmreeksen ooit zullen Jeff Goldblum en BD Wong weer te zien zijn als Ian Malcolm en Dr. Henry Wu. De cast bestaat verder uit James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones en Rafe Spall.

De regie is in handen van J.A. Bayona (The Impossible), en het scenario is geschreven door Colin Trevorrow en Derek Connolly, de regisseur en co-scenarist van Jurassic World. Steven Spielberg en Colin Trevorrow treden op als uitvoerend producenten namens Universal Pictures en Amblin Entertainment. Productie is in handen van Frank Marshall, Pat Crowley en Belén Atienza.

Genre: Actie/Avontuur
Cast: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Toby Jones, Ted Levine, Rafe Spall, BD Wong en Jeff Goldblum
Regie: J.A. Bayona
Schrijvers: Derek Connolly, Colin Trevorrow
Gebaseerd op personages
bedacht door: Michael Crichton
Producenten: Frank Marshall, Patrick Crowley, Belén Atienza
Uitvoerend Producenten: Steven Spielberg, Colin Trevorrow

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...