Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

Power Juicer Express Delimano - Експрес соковник

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like TopShopMakedonija's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike TopShopMakedonija's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add TopShopMakedonija's video to your playlist.

Uploaded on Feb 21, 2011

http://bit.ly/tZVe51 - Кликнете на линкот за повеќе информации и онлајн нарачка или јавете се на 02/3094-550

До 30% повеќе сок во споредба со останатите соковници!

Експрес соковникот Power Juicer Express Delimano ќе Ви помогне да подготвите природни сокови од овошје и зеленчук, по ваш вкус. Со овој соковникот практично нема отпадок -- остатокот од овошјето или зеленчукот кој се задржува во пулпата можете да го искористите за подготовка на детски кашички и разни сосови.

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading icon Loading...

Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to