Upload

Loading...

Merlin Schilderwerken - Het project in Huizen werd in juni 2011 uitgevoerd.

889 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Jul 13, 2011

Het project in Huizen werd in juni 2011 uitgevoerd.
Onze diensten zijn: schilder-werkzaamheden, decoreren van kleuren, het geven van adviezen en het antieke interieur ontwerpen. Bent u op zoek naar een flexibele en betrouwbare schildersbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit garandeert, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Verfproducten van topkwaliteit

Voor het schilderwerk aan de binnen en buitenkant van uw huis, bedrijfspand of instelling maken wij uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke verf op waterbasis. Deze verfproducten zijn afkomstig van gerenommeerde fabrikanten. Het merken zijn van Sikkens en Sigma, een van de meest gebruikte professionele en beste materialen.
Gratis schoonmaak beurt

Bij afloop van de werkzaamheden krijgt u gratis schoonmaak beurt voor al uw ramen.
1 jaar kwaliteit garantie!

We zijn er zo zeker van dat u volledig tevreden en blij zult zijn. Daarom bieden wij voor aanpassingen en bijwerkingen van het geschilderde klus, schriftelijk vanaf 1 jaar tot en met 3 jaar kwaliteit garantie.
Winter actie voor al uw binnen en buiten schilder-werkzaamheden.
-Tot 15% korting op gehele bedrag. -Slechts 6% BTW bij oudere panden.
-Het schilderen van woningen ouder dan 2 jaar valt ook onder deze 6% BTW tarief. -Het schilderen van bedrijfsgebouwen en ruimtes blijven belast met het 19% tarief.

Het onderhoud van buitenschilderwerk is van groot belang voor woningen, bedrijfspanden, openbare gebouwen en instellingen. Het schilderwerk moet er niet alleen netjes uitzien, het heeft ook een beschermende functie tegen weersinvloeden. Een gedegen voorbehandeling en afwerking met eerste klas verfproducten is essentieel voor de levensduur van in het bijzonder hout.

Bij Merlin schilder-werken bent u ook voor al uw binnenschilderwerk aan het juiste adres. Schilderen, behangen, decoratieve wand-afwerking, structuur aanbrengen of glasvlies plakken? U zegt het maar. Wij hebben een ruime ervaring met deze werkzaamheden en bij Merlin kunt u zich deskundig laten adviseren over kleuren, materialen en toepassingen.
Alle werkzaamheden zijn kwalitatief uitgevoerd met een langdurige garantie.

Merlin schilderwerken
Loverpad 14
1261 PW Blaricum
T: 06-10108580
E: info@merlin-schilderwerken.nl
www.merlin-schilderwerken.nl
KvK: 32153340

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...