Loading...

Moona-hankkeen (2015-2017) loppujulkaisu

53 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jan 3, 2018

Moona, Monikulttuurinen neuvonta -hanke (2015-2017) yhdistää työnantajien toiveet ja tarpeet maahanmuuttajien ohjaus- ja neuvontakäytänteisiin.

Moona on tarjonnut yksilöllistä ohjausta ja neuvontaa Oulun Eteläisen alueen maahanmuuttajille riippumatta siitä, milloin tai miksi he ovat Suomeen tulleet. Maahanmuuttajia on ohjattu mm. asettautumispalveluihin - tarvittaessa lähes kädestä pitäen -, koulutuksiin, työ- ja koulutuskokeiluihin, harjoittelu- ja opinnäytetyömahdollisuuksiin, työn hakemiseen ja avoimiin työpaikkoihin.

Hanke on ollut tukemassa työnantajia heidän palkatessaan maanhanmuuttajataustaisia työntekijöitä esimerkiksi lupa-asioissa.

Yritysten perustamisessa hanke on tukenut sekä maahanmuuttajia että yritysneuvojia. Alueen kunnille on annettu tukea esimerkiksi kotouttamisohjelmien päivityksissä.

Moona on kohtauttanut maahanmuuttajia ja työnantajia esimerkiksi parikohtaisesti, järjestämällä rekrytointimessumatkoja, vinkkaamalla avoimista työpaikoista ja kääntämällä työnhakuilmoituksia.

Musiikki
Ethereal Space by Snowflake (c) copyright 2011
Licensed under a Creative Commons Attribution (3.0) license.
http://dig.ccmixter.org/files/snowfla... Ft: Zep Hurme

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License
Comments are disabled for this video.
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...