Upload

Loading...

dangdut perawan kalimantan

1,269 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on May 6, 2013

campursari ganda kusuma
video shoting PALUPIE


Lirik Perawan Kalimantan Versi Jawa

Laki laki :
Rino wengi tansah kelingan
Prawan ayu kalimantan
Bantal guling tak sayang sayang
Nganti koyo wong kedanan

Perempuan
cempedak mas duduk nongko
biyen cedak ora wani kondo
neng ngopo sliramu lungo
ninggal mulih ora kondo kondo




Laki laki :
Saben dino aku ngalamun
Tekan omah atiku bingung
Jane tresno ra wani nembung
Rasane koyo wong linglung

Perempuan :
wangi wangi banyune sabun
tak rewangi adus kungkum
tresnaku ra bakal alum
tak enteni yen mas se purun

Reff :
Perempuan :
aduh pak e mak e aduh
ati ku rindu kangen tenanan
kang mas ku pulang
kang mas ku mulih ning tanah sebrang

laki laki :
Beninge banyu kalimantan
Biyen sing tak ombe sayang
Ngelingake naliko biyen kenalan

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...