Loading...

A kapcsolódás varázsfonala | Gabi Pach | TEDxBenedekHegy

1,000 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Dec 6, 2016

Pach Gabi végzettsége szerint jogi szakokleveles közgazdász és coach. Közel 20 éve dolgozik emberekkel, közben folyamatosan fejlesztve másokat és saját magát. Előadása is egy önfejlesztési folyamatról, egy felfedező kalandról szól, amely során megtalálta, hogy hogyan teremtheti meg a hétköznapi kommunikációban azt a bensőséges pillanatot, amikor két ember között valódi kapcsolódás jön létre.

Pach Gabi végzettsége szerint jogi szakokleveles közgazdász és coach. HR és vezetői tapasztalatot olyan multinacionális vállalatoknál szerzett, mint a Tesco, British American Tobacco, Xerox, Syngenta és GE Lighting. Küldetése a tehetség-fejlesztés, ami ma már nem csak szenvedély, hanem hivatás is számára. Közel 20 éve dolgozik emberekkel, közben folyamatosan fejlesztve másokat és saját magát. Előadása is egy önfejlesztési folyamatról, egy felfedező kalandról szól, amely során megtalálta, hogy hogyan teremtheti meg a hétköznapi kommunikációban azt a bensőséges pillanatot, amikor két ember között valódi kapcsolódás jön létre.

This talk was given at a TEDx event using the TED conference format but independently organized by a local community. Learn more at http://ted.com/tedx

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...