Loading...

Kijk Dit Filmpje Helemaal Af! | Beste Online Gitaarlessen Voor Beginners En Gevorderden

2,237 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Sep 27, 2014

Ook John Legend Op De Gitaar Leren Spelen? Leer Het Ook Met Online Gitaarlessen!

Klik op de link voor meer informatie over : http://goo.gl/6qyh2K

Hoi, mijn naam is Boudewijn. Ik heb ongeveer 1,5 jaar geleden de knoop doorgehakt. Ik wou gitaarles die niet te duur was maar mij beter zou maken. Ik ben vanaf jongs af aan al gefascineerd geweest door verschillende bands en artiesten. Ik volgde altijd muziekles op school maar voelde me totaal niet muzikaal. Tot ik besloot om gitaarles te gaan volgen.

Weet je dat ik naar gitaarlessen heb geïnformeerd en dat dit neer kwam op €30 per les. Ik heb dit uiteindelijk een tijd geprobeerd en had niet het gevoel had dat ik goed gitaar leerde spelen? De lessen waren kort en ondanks dat ik zelf veel oefende op gitaar spelen, is het tempo waarin ik gitaarles kreeg te langzaam. Met één of twee keer per week ging ik niet hard vooruit.
Het kostte me veel geld omdat ik echt goed gitaar wou leren spelen. Achteraf had ik het veel beter aan kunnen pakken maar dat is achteraf.

Ik heb gitaar leren spelen via een website waar je online gitaar kan leren spelen door middel van begeleiding van videolessen. Ik ben op zoek gegaan naar een online muziekschool waar ik gitaarles online kon volgen, in mijn eigen tempo. Hier heb ik nooit spijt van gehad!

Klik op de link voor meer informatie over : http://goo.gl/6qyh2K

Ik kwam terecht op een super leuke website met ontzettend veel goede recensies. Ik had hier meteen vertrouwen in en dat is achteraf niet voor niets geweest. De leraar is echt een goede docent en de gitaarles video’s zijn professioneel opgenomen. Zodra je betaald hebt kun je direct starten met je eerste gitaarlessen. Je hebt toegang tot ontzettend veel video’s en uitleg. Allemaal professioneel gemaakt en goed te begrijpen voor elk niveau gitaarspeler.

Zelfs nu als iets meer gevorderde gitarist haal ik nog veel uit de gitaar lessen. Ik volg de lessen nog steeds en leer elke keer nieuwe dingen. En ik speel mijn favoriete nummers!
Deze website is echt goed, of je nu op zoek bent naar gitaarles voor beginners of meer gevorderd bent, iedereen kan van deze gitaarleraar iets leren.

De lessen zorgen ervoor dat ik super gemotiveerd blijf. Ik zit continu met mijn gitaar in mijn armen te oefenen. Zoals je in de video ziet kan ik nu een aardig liedje gitaar spelen. Dit kan jij ook! Alle gitaar lessen worden super duidelijk en rustig uitgelegd. Ik speel nu zelf akoestische en elektrische gitaar.

Dit is echt super leuk! En hoewel het een kleine investering is, weet ik zeker dat je er geen spijt van gaat krijgen. Ik ben nog steeds super enthousiast. Je kan je inschrijven voor wat gratis proeflessen en een akkoordenboek. Zo kun je gratis proberen of het iets voor jou is. En koop je de cursus, dan heb je 14 dagen niet goed geld terug garantie. Dus is het niks voor jou, dan krijg je zonder vragen je volledige bedrag terug.

Klik op de link voor meer informatie over : http://goo.gl/6qyh2K

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...