Loading...

How EMF safety limits by telecom industry them self is greated 3

1,057 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Mar 4, 2010

Deel 4: http://www.youtube.com/watch?v=-yZ3w7...

We thank the makers of this video for the great contribution of becoming conscious worldwide.
This video is used and Dutch subtitling for global interest.

Na het zien van deze vertaalde video is het duidelijk waarom wij blootstaan aan een hoge straling dosis
van al onze stralende apparaten.

Volgens ex topman van het ICNIRP Michael Repacholi zit het bij de mensen tussen de oren. Het samenstellen van de veiligheidslimieten is gedaan met wat men toen wist en ook nog eens door belanghebbende organisaties van nieuwe communicatie technieken.
Na het zien van deze vertaalde video is het duidelijk waarom wij blootstaan aan een hoge straling dosis van al onze stralende apparaten.
Slovakia is koploper op het gebied van onderzoeken omtrend microgolven die vandaag gebruikt worden. Echter wil WHO en ICNIRP daar niet naar luisteren. Zei weten exact wat er gebeurd bij mensen die last hebben van deze gepulste radiogolven. En in Nederland hebben wij te maken met de Gezondheidsraad welke louter onderzoeken bestudeerd en daar een oordeel aan hangt. En belang hebben bij verwarring omdat leden van deze gezondheidsraad zelf werken bij deze telecombranche welke technieken leveren aan: (jalwelhoor) KPN, Vodafone, T-Mobile, Enz.
Ons lichaam is in staat beschadigde cellen te vervangen. Dat komt normaal gesproken voor.Wat er echter met de komst van overvloeden aan onnatuurlijke straling bronnen gebeurd is dat de verhouding van kunnen repareren en afsterven van cellen in onbalans raakt.
En het immuun systeem letterlijk op tilt gaat. En dit kanker als gevolg heeft.
Men weet nog niet precies hoe het kan, maar hebben wel 100% aangetoond dat het immuunsysteem faalt in de jaren 50/60 met bijkomende problemen zoals: Slaapprobleem, bewustzijnsverlies, geheugen problemen. telecombedrijven en leveranciers doen er alles aan de burgers te laten geloven dat er niets aan de hand is om deze mega industrie draaiende te houden.
Dit zal met alle geweld moeten doorgaan, want er staan vele nieuwe bedachte draadloze apparaten klaar voor de consument.
Welke stuk voor stuk allemaal gebruik maken van de zelfde digitale communicatie techniek.
Het zelfde is gebeurd met de o zo mooie grondstof Asbest. Waar we nu mee te maken hebben raakt echter de gehele bevolking op zeer grote schaal.En dan zijn dat niet de burgers die nu al ouder zijn dan 65 jaar. De jeugd van nu betaald zodadelijk de hoofdprijs voor wat wij nu aan het doen zijn met deze o zo mooie draadloze technieken.
Hier even wat interessante personen u om voor uw belang in de gaten kunt houden:
Eva Markova, Igor Belyaev, George carlo, Dirk Adang, Örjan Hallberg, Devra L. Davis, Gro Harlem Brundtland, Michael Repacholi.
Oplossing: Modulatie frequenties vrijlaten/maken welke liggen in het gebied van ons eigen cel communicatie. (0 t/m 200khz) Dan maar 6MHZ in plaats van 5MHZ bandbreedte. Ik denk dat het gehele probleem cel response is opgelost.

Zie originele video: mms://straumod.nrk.no/disk03/Brennpunkt/2008-10-28/En_str_le ne_dag_600_428197_20081028_095526.wmv
... (meer info)
(minder info)

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...