Loading...

Online betalen kan altijd beter! - Webwinkel Vakdagen 2011

1,385 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Feb 2, 2011

Maxim Schoew
CEO Buckaroo Online Payment Services

Als webwinkelier wilt u uw klanten optimale service verlenen. Het goed inrichten van het betaalproces is hierbij een belangrijk aspect. Dit is echter nog lang niet bij alle webshops het geval. Het gebeurt regelmatig dat een consument na de nodige moeite te hebben gedaan om het gewenste product te bestellen, afhaakt bij het betaalproces.

Langzaam ladende en onduidelijke betaalpagina's, het moeten doorlopen van meerdere stappen om uiteindelijk te kunnen bestellen en niet correct werkende betaalmethoden. Allemaal oorzaken waardoor consumenten halverwege het betaalproces afhaken. Dit heeft nadelige gevolgen voor de conversie van een webshop.

Als webshop eigenaar wilt u natuurlijk succesvol zijn! Het goed inrichten van uw betaalproces kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verlagen van het aantal consumenten dat het betaalproces niet afrond.. Maar waar moet u op letten? Hoe houdt u het betaalproces zo eenvoudig mogelijk? Wat is een goed betaalproces en wat wordt als minder wenselijk ervaren door de consument?

Tijdens zijn lezing zal Maxim Schoew aan de hand van diverse praktijk voorbeelden (bestaande webshops) ingaan op dit onderwerp. In een half uur toont hij goede, minder goede en zelfs slecht ingerichte betaalprocessen. Verder zal hij praktische tips geven waarmee u ervoor kunt zorgen dat er zo min mogelijk consumenten afhaken tijdens het betaalproces in uw webshop.

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...