Loading...

Zorana Petrovića pokopali u blizini Zlatka Bagarića

104,482 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Sep 22, 2008

Drugooptuženi u procesu protiv tzv. zločinačke organizacije umro je prije desetak dana u svom domu u Zagrebu od čeonog tumora u 43. godini

Budimo ponosni što smo s njim dijelili život i što ćemo jednog dana isto tako podijeliti i smrt, govorio je svećenik na ispraćaju Zoranu Petroviću Ivici (43). Petrović, jedan od najvjernijih prijatelja "kralja kocke" Zlatka Bagarića, pokopan je u četvrtak u 15.50 sati na zagrebačkom groblju Mirogoj. Uz pjesmu "Ima jedna duga cesta" stotinjak ljudi ispratilo ga je na posljednje počivalište.
Sliku je nosio njegov kum Miljenko Žaja Krojf, koji je ostao invalid nakon eksplozije auto bombe. Među onima koji su se došli oprostiti od Petrovića, bili su gotovo svi suoptuženici iz procesa protiv tzv. zločinačke organizacije: Zoran Pripuz, Đorđe Vuletić, Miroslav Vuković Olio, Hrvoje Gašparinac i Velibor Momčilović Lola. Umjesto Nikice Jelavića, koji je u njemačkom pritvoru, Petroviću je posljednju počast odala njegova supruga. Bili su tamo i sinovi Hrvoja Petrača, Novica i Nikola te Petračev tjelohranitelj Trpimir Jandrek te odvjetnik Ljubo Pavasović Visković. Zoran Petrović Ivica preminuo je u subotu u svom domu u Zagrebu od čeonog tumora. Petrović je bio drugooptuženi u procesu protiv tzv. zločinačke organizacije. Bio je optužen i za ubojstvo Nike Mioča, no za sve je oslobođen.

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...