Upload

Loading...

AINF.nl Presenteert: Rollo

148 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jun 23, 2012

Rollo trekt enorm als we over het gangpad langs de andere kennels lopen, als we buiten het asiel zijn trekt hij niet meer. Hij vindt het buiten een beetje spannend en zoekt dan steun bij zijn begeleider. Natuurlijk ook niet raar als je voor je eerste verjaardag al in het asiel terecht komt, en daar dan al sinds 2007 in woont. Daarbij hadden we het idee dat Rollo niet helemaal fit was, hij was erg mager en had diarree. Dit zou een lichamelijke oorzaak kunnen hebben, het zou ook kunnen komen door de stress in de kennel. Sommige honden kunnen daar redelijk tegen, andere honden kunnen niet goed leren ermee om te gaan en vermageren. Rollo is een erg lieve hond en heel graag in het gezelschap van mensen. Daarom zou het ons niet verbazen als hij moeite blijft houden met het verblijf in het asiel.

Hij heeft veel aandacht voor zijn begeleider, loopt graag naar mensen toe, hij zoekt ze uit zichzelf op en hij knuffelt graag. Bij het knuffelen merk je zijn lieve karakter en hij doet het heel beleefd, dus je wordt bijvoorbeeld niet omver geduwd of helemaal afgelebberd. Het is zo´n vriendelijke hond dat hij het waarschijnlijk zo beleefd doet omdat hij al helemaal blij is dat hij eindelijk aandacht krijgt.

Bij de poezen zie je ook zijn vriendelijke karakter: bij een naar hem blazende poes trekt Rollo zich terug. Hij gaat niet blaffen en valt de poes niet aan. Maar als een poes wegrent, is hij wel zo nieuwsgierig dat hij er graag achteraan zou rennen. Waarschijnlijk zou het bij Rollo dus prima gaan als de poezen niet bang zijn voor honden en wordt het lastiger als de poes bang is (en dan zou wegrennen). Maar dat blijft natuurlijk een beetje afwachten.

Rollo vraagt niet veel, alleen zijn eigen plekje en zijn eigen baasje. Wie wil hem laten zien dat ook hij een eigen baasje verdient dat heel veel van hem zal houden en goed voor hem zal zorgen?

Kijk voor meer informatie, foto's en honden op www.ainf.nl

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...