Loading...

Becsület Napja 2011 február 12 Budapest Újpest és Rákospalota 03.

1,556 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Feb 18, 2011

Testvérek, bajtársak! A Pax Hungarica Mozgalom Becsület Napja megemlékezése a hatósági tiltások, gáncsoskodások ellenére mégis meg lett tartva.
A gyülekező hely Újpest központ 3-as metró végállomásánál volt. A környéket BRFK-s és REBISZ- es senkik tömege lepte el. Zaklatták szórakozásból igazoltatták a magyar és német harcosok hősi tettére emlékezni indult polgárokat. Az ÁVH-s csürhe ruhákat kutatott át,táskákban turkált ezen bűncselekményeiket videó kamerákkal is rögzítették.
A Rákospalotai magánterületen lévő helyszínt is nagy mennyiségű ÁVH-s vette körül Kalmár Tamás alezredes ELVTÁRS vezetésével. Az ÁVH-s csürhe engedély és hívás nélkül behatolt a magánterületre és zaklatta a békés polgárokat igazoltatásba kezdtek. Ezt a megfelelő jogi ismeretekkel bíró emberek keményen visszautasították,kérték Kalmár Tamás alezredes ELVTÁRS helyszínre hívását.
Kalmár elvtárs nem merte tiszteletét tenni a magánterületen,csak tisztes távolságból folytatta kártékony tevékenységét.
Neki köszönhetően német állampolgárokat akadályoztak szabad mozgásukban,óra hosszányit várakoztatva a nyílt utcán útlevelük elvétele és látótávolságon kívülre vitele után
Ez Európa ?
Ez egy jogállam?

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...