Loading...

tak tahu baca doa qunut

162,843 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jul 8, 2009

jagan lah kamau mengikut mereka ini ...

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Comments • 50

hadi muljono
sholat dimain-mainkan, lihat nanti mereka yang menerima balasannya
Mohd Rosni Shafie
@alikmuchi89 
Muhammad Khaleeq
Video ni lawak semata-mata je Janganlah pengaruh qunut panjang atau pendek
endimion fahmi
lawak tu lawak jugakk...siapa yg makan cili baru terasa pedasnya
Fadzli Samsudin
Uploader saje upload video ni supaya ada yang bagi respon.. tak lebih dari tu pun.. description tu untuk back up dia je... perkara ni jarang berlaku.. lain laa kalau cite bab couple.. mmg betul2 berlaku depan mata... tak nak plak buat lawak perli sapal couple. aduih..
plastiport
Aslmkm. Klip video ni berasal dari drama apa ye??
Field Marshal Amd
Assalamualaikum semua.....orang zaman sekarang kalo kite tegur secara serius mana boleh diaorang terima so cara macam nielah yang dapat diterima oleh orang2 muda agar diaorang jadikan teladan.....Please Think out from the box....Jazakallah...
qathrunnada03
syariat Allah diorg buat main2.. sesiapa yg solat tidak seperti nabi solat maka dia adalah kafir.. uploader blh delete..klu di biar org akan menyumpah ko nanti..
zakey82
@hafizuddin018 Assalamualaikum... hal sebegini ada pro dan kontranya... Jika fikir dari sudut positif, ianya dijadikan pengajaran agar orang Islam mengambil tahu amal ibadah. Ada yang dari kalangan kita yang solatnya hanya kadang, seminggu sekali, setahun sekali malah ada yang dah lama tak bersolat. Banyak lagi benda lain yang lebih besar, yang menjatuhkan umat Islam seperti penggunaan undang2 warisan British untuk negara yang kononnya dah merdeka lebih 50 tahun, tetapi takde usaha nak ubah.
Nazmi Harun
@huffadz ini adalah reality umat zaman sekarang, jadi video ni kenalah dijadikan teladan 
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...