Loading...

Seksitreffit

9,516 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jun 2, 2014

Seksitreffit on ensimmäinen askel siihen, että seksiseuraa löytyy netistä ilmaiseksi, runsaasti ja aina kun niin haluat.

Seksitreffit kannattaa siis opetella järjestemään, mikäli ikuinen baareissa päivystäminen ei kuulosta houkuttelevalta. Baarissa saat myös kokea viiltävää torjuntaa ja vaikeuksia järjestää seksiseuraa.

Siksi netti on niin hieno asia: seksitreffit voi järjestää käytännössä varsin helposti kun vain hengaa oikeanlaisilla sivuilla.

Seksi on olennainen osa kenen tahansa elämää ja jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin elämä, jossa seksi ei ole vahvasti läsnä, on kyllä aika puuduttavaa matkankäyntiä. Seksiseuraa olisi hyvä löytyä - mieluiten nopeasti ja helposti - aina kun sitä vain sattuu haluamaan.

Mistä sitten lähtisit liikkeelle, jos olet todennut että seksi maistuu ja voisit hakea seuraa netin kautta? Kannattaa ihan ekaksi lukea tämä järkälemäinen sivu, jonka kasasin aiheesta:
http://deittisivusto.fi/seikkailuseuraa

Sieltä löydät ihan uskomattomasti tietoa siitä kuinka saada seksiseuraa ilmaiseksi. Lopultahan asia on niin, että seksitreffit noudattelevat ainakin jossain määrin samoja lainalaisuuksia kuin "normaalit" treffit. Seksi on vain ikään kuin enemmän esillä siinä.

Mutta älä luule, että seksitreffit on jotenkin täysin samanlainen ilmiö kuin käydä treffeillä vaikkapa Suomi24:n kautta: eroja on ja niistä pitää olla tietoinen.

Ja sitä paitsi, haitpa seuraa perinteisesti http://www.seksitreffit.fi/ -sivulta tai vaikka Victoria Milanista, pitää sinun tietää miten toimia näillä sivuilla välttääksesi epäonnistumisen, ja varmistaaksesi että seksi todella on lopputuloksena.

Ehdotankin samalla, että vilkaiset saamani Victoria Milan -kupongin parempaan talteen. Saat tämän linkin kautta aivan ÄLLISTYTTÄVÄN 60% alennuksen sivulle: http://deittisivusto.fi/victoria-mila...

(VM muuten on ihan ylivoimaisesti paras varattua seuraa tarjoava sivusto.)

Mieti kuinka paljon paremmat mahdollisuudet sinulla on saada seksiseuraa kun saat käyttöösi kaikki mahdolliset Victoria Milanin työkalut! Muilla miehillä ei ole mitään mahdollisuuksia kilpailla kanssasi (ja heille seksi jää vain kaukaiseksi haaveeksi).

Kysy siis itseltäsi rehellisesti: kuuluuko seksi elämääsi siinä määrin kuin haluaisitkin? Uskotko, että seksi on ylipäätään mahdollista sinulle?

No, voin kertoa että netistä sitä kyllä löytyy paljon enemmän kuin mistään muualta. On hyvä muistaa, että kyllä se seksi naisillekin maistuu (usein vielä paljon enemmän kuin miehille) ja kyllä hekin seuraa etsivät ihan yhtälailla kuin miehetkin.

Kuvittele, jos seksi olisi yhtä kiinteä osa elämääsi kuin vaikkapa kännykkäsi. Se vain seuraisi sinua minne ikinä menetkin ja voisit koska tahansa niin halutessasi hankkia itsellesi uutta tai vakiintunutta seksiseuraa - suoraan netistä ja tietysti ilmaiseksi.

Mitä ikinä siis teetkin, lupaa itsellesi että tästä eteenpäin seksi on tärkeä asia sinulle ja aiot tehdä kaikkesi saadaksesi itsellesi hyvää seksiseuraa. Baarista, kaduilta, mistä tahansa. Suosittelen aloittamaan netistä - erityisesti jos olet ujommanpuoleinen kaveri.

Sellainen vinkki vielä, että seuraa todellakin löytyy parhaiten alaan keskittyneiltä sivuilta. Kun naiset hakevat seuraa, he eivät voi oikein kovin suoraan sanoa, että heillä on vaikkapa seksitreffit mielessä. Heidät leimattaisiin samantien halvoiksi (ja kukapa sitä haluaisi?)

Sen vuoksi naiset hakevat seuraa sivuilta, joilta seuraa voi hakea kaikessa rauhassa ja turvallisesti.

Comments are disabled for this video.
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...