Loading...

Spinal & Steen - Meer

53,811 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Sep 26, 2010

Spinal & Steen

..geen hoop.
ik wil meer, (17x)

help,help satan hellemeester,
ik wil genoeg wandelende kadavers voor mijn eigen rebellen leger.
ik wil de dood in zijn oog staren, ik wil iedereen dood maken en negen millimeter door mijn hoofd jagen.

ik wil je niet horen praten,ik wil je dood zien gaan, ik wil een Boeing kapen met een zelfgemaakte gordelbom om me romp je hoop op blazen. ik wil geen hoop ik wil dansen op een hoop kadavers, door de ozonlaag verdwijnen terwijl de aarde in rook opgaat.

ik wil geen wapens pistolen, kogels,geweren, soldaten,zwaarden,messen of speren, ik wil de wereld gewoonweg zien exploderen. ik wil springen om eeuwig naar beneden te vallen. ik wil een wormgat om van deze planeet te ontsnappen.

ik wil niet genezen ik wil geen chemokuur geen behandeling, ik wil samen met de wereld naar de totale verkankering.
ik wil het zien gebeuren NU het laatste uur der marteling, ik wil kadavers en karkassen maken van de anderen.

meer (17x)

ik wil alles gratis hebben, ik ben een Hollands boer 'n kaas. ik wil geen geld ik ben broke gewend, armoedig en schaars. ik wil niet in de herhaling vallen maar krijg toch de kanker steek die TMF Award in je reet ik wil zien hoe je bloed uit je aars.

ik wil duizend chops en duizend drupjes, ik wil een bom die krachtig genoeg is voor totale destructie. ik wil de wereld verpulverd zien worden in duizend stukjes, en ik wil het daarna graag nog eens terug zien.

neuk je moeder, ik wil het ernstig graag ik wil der naaien tussen dr tieten terwijl je pa naar zij werk toe gaat, trek het condoom eraf en spuit haar kut vol met spermazaad. Tot we familie zijn, allemaal ziek zijn, terminaal.

ik wil mc's zien vallen, ik wil samen met steen de scene vergallen, ik wil samen met steen lekker biertjes knallen(proost). ik wil niet meer werken ik wil liever zwerven, ik wil dood of ik wil lang genoeg leven om iedereen te kunnen zien sterven.

meer(17x)

ik wil een pen scherp genoeg voor ons beide, ik wil een pen die ons beide doet sterven of tot bloedens toe pijnigt. ik wil sterven zonder gemist te worden, t is listig, maar ik wil serieus men vriendin vermoorden. (slash slash)

ik wil je wel helpen slash slash penneprikke te hard, het is tijd om te sterven chop chop kennelijk wilden ze dat. Ik wil alle macht hebben, fik en brand, nou bouw ik een concentratiekamp en vergas ik elke rapper in Nederland .

dit is voor Maria haar zuigeling, ik wil dat de duivel zingt als een huilend kind in totale verduistering. dus graaf een kuil en kruip erin, ik wil dat Jezus wederkeerd en getuigt bij mijn eigen kruisiging.

ik wil de heilige maagd Maria ontmaagden ik wil bevrediging ik wil dansen met satan ik wil totale vereniging (dansen), ik wil Jezus zien lijden tijdens mijn steniging vernedering, ik wil alles verbranden tussen de hel en de hemel in

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...