Loading...

"Retrospectiva" de Xavier Le Roy

13,347 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Apr 29, 2013

"Retrospectiva" de Xavier Le Roy. (Febrer -Abril 2012)

"Retrospectiva" de Xavier Le Roy és una exposició concebuda com una coreografia d'accions que duen a terme una sèrie d'intèrprets durant tot el període expositiu. Aquestes accions componen situacions que permeten explorar la manera com usem, consumim o produïm temps.

Aquesta exposició fa servir el concepte de retrospectiva més com a mode de producció que com a mostra de la trajectòria d'un artista. L'exposició pretén reformular elements coreogràfics d'una tria de peces en accions en viu en les quals s'intersequen les estructures teatral i museística.

Basada en coreografies individuals de Xavier Le Roy creades entre el 1994 i el 2010, l'exposició es desplega en tres eixos de temps: la durada de la visita del públic, el treball diari de setze intèrprets, i el desenvolupament d'una peça nova al llarg del període d'exposició.

Invitació a la cloenda: diumenge 22 d'abril de 2012, de les 18 a les 20 h.
Intèrprets: Idurre Azkue, Quim Bigas, Cristina Blanco, Pere Faura, Sergi Faustino, Núria Gregori, Mizar Martínez, Guillem Mont de Palol, Elena Murcia, Mariona Naudin, Cristina Núñez, Aimar Pérez, Karolina Rychlik, Clara Tena, Carme Torrent, Javier Vaquero.
Realització dels maniquins: Coco Petitpierre.

Agraïments: Antenna International, i els participants al taller "Retrospective as a mode of production" a l'ImPuls Tanz - Vienna 2011: Ben Evans, He Jin Jang, Iris Julian, Lenio Kalkea, Arianna Marcoulides, Nibia Pastrana Santiago, Magdalena Ptasznik, Anatoli Vlassov i Marta Ziolek.

http://www.fundaciotapies.org/site/sp...

Realització del vídeo: Lluís Bover

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...