Loading...

Mørkets Lakajer 37 Dansk dok v3 TVwakeup Spred den til alle!

111 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Nov 9, 2009

Stort TAK til Tvwakeup for Excellent dokument Mørkets Lakajer i 7 afsnits.
Jeg er en naiv optimist og håber stadig på, at befolkning snart vågner op, for der er ikke meget tid til bage! Hold øjne med vores channels, for her kommer snart en forsættelse til Mørkets Lakajer, som beskriver din og min nærværende fremtid, hvis vi sover videre.
Her kan de danske mainstream media lære, hvordan man servere sandheden! Men de er bare kun kontrolleret hjernevasker og frygtspreder!
Tvwakeup - MØRKETS LAKAJER - Dansk dokumentar Ver 3 Sidste editeret version! 11. septembers terrorangreb blev startskuddet på en heksejagt som verden ikke set siden middelalderens inkvisition. Mørket gjorde sit indtog og med et slag blev verden kastet ud i et hysterisk kaos, hvor syntetiske fjender nu pludselig var overalt.Terrorlove blev i panik indført overalt efter pres fra USA og menneskerettighederne blev nedtrampet og latterliggjort i terrorbekæmpelsens navn. Den danske regering med Anders Fogh Rasmussen i spidsen var med løgnene om "sikre beviser for Saddams masseødelæggelsesvåben" med til at kaste Danmark og resten af verden i afgrundens dyb. Vores fredselskende og respekteret Danmark var nu pludselig skyldig i:"Deltagelse i sammensværgelse om at begå forbrydelser mod freden" defineret under Nürnberg krigsforbryderdomstolen som den største forbrydelse af alle. Vi var nu hadet krigsforbrydere og de selvsamme forbrydelser nazisterne blev dømt og hængt for, var vores regering og generaler nu selv skyldige i. Den globale elites ondskabsfulde plan for en verdensregering styret af verdens bankfolk, intellektuelle elite og royale, er næsten på plads. Rothschild, Rockefeller, de engelske/hollandske kongehuse og deres købte lakajer bestående af pressen og verdens politikere på begge sider af det politiske spekter, har manipuleret en frygt i Jordens befolkninger til at underkaste sig det kommende Orwellianske globale totalitære fascist/kommunist styre. Et pengeløst samfund, hvor alle har en mikrochip indopereret. Hvor alle er statens ejendom. Hvor personlig frihed og privatliv hører fortiden til. Hvor individuelle rettigheder ikke længere eksisterer. Hvis menneskeheden skal have en chance, så er det nu vi skal stå op og sige NEJ til den håndfuld lysky psykopater, der ønsker at kontrollere alt og alle, inden den sidste fase i deres plan falder i hak.

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...