Loading...

MY ORIGINAL SONG MENGAPA OH MENGAPA

500 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jan 8, 2013

Appreciate GOOD TIME AND TIME TOGETHER AND WONDERFUL MEMORIES WITH YOU LOVE ,LET ENJOY this song K

kalau korang rasa naak layan aku ok jee, but tak da muzik ya..bab sebagai pencita lagu kekuatan tu pada sori melalut lak...so please sit tied selamat mendengar and hayati lagu kalu boleh ulang 3 kali sebab...
1.lagu ini pertama kali dan asing buat kalian
2.sound tak berapa klear..pakai speaker or earphone
3.masu k3 baru kau orang ngam dan sejiwang ngan lagu nie pas tu bayang lagu nie kalau dah diselit muzik ...cam ok tak.....
kalau nak komen kat lagu je ,jangan kat video, bab aku bukan buat filem aku hanya pencipta muzik tang suara sama gak bab aku bukan penyanyi, nanti bila aku jumpa penyanyi yang sesuai ok la tu...
so...ariyos

Loading...


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...