Loading...

Rubriek 'Vraag het Corrie': 'Is het schrijfschrift links geschikt voor alle linkshandige kinderen?'

1,363 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Apr 10, 2012

'Wat doe ik met kinderen die slecht schrijven?' 'Wat is het beste schrijfgerei voor mijn leerlingen?' We hebben gemerkt dat er veel vragen zijn over het vak schrijven. Auteur Corrie van Eerd-Smetsers heeft haar sporen verdiend in het schrijfonderwijs. Zit u met een vraag? Stel deze en hij zal worden beantwoord. De meest gestelde vragen worden beantwoord in een videoboodschap.

Stel uw vraag via www.schrijvenindebasisschool.nl

Over Schrijven in de basisschool
Schrijven in de basisschool is een schrijfmethode voor het basisonderwijs van groep 1 t/m 8.

Schrijven is een van de spannendste en meest persoonlijke dingen die je op de basisschool leert. Heb je eenmaal een eigen handschrift, dan tel je écht mee! Schrijven in de basisschool leert kinderen de 'kunst' van het schrijven op basis van een uniek systeem van observeren en remediëren. Vorm, beweging en ruimte hebben daarin ieder een eigen plaats.

Door de verschillende aspecten apart te benaderen, leert Schrijven in de basisschool kinderen om hun eigen handschrift te bekijken en te ontwikkelen. De methode gaat uit van een natuurlijke opbouw en legt de nadruk op de motorische ontwikkeling. De kinderen boeken het ene schrijfsucces na het andere en dat werkt heel motiverend. Geen wonder dat Schrijven in de basisschool de meest gebruikte zelfstandige schrijfmethode is!

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...