BE

Loading...

Haworth Very Task - Sioen Furniture

317 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jun 28, 2016

Om een top product voor een redelijke prijs te ontwikkelen moet je wereldwijd denken, plannen en produceren. Met Haworth’s ervaring op het gebied van ergonomische seating oplossingen en wetenschappelijk geteste functies kunnen we een dergelijk product bieden.
Ergonomisch gevormde zittingen die zijn ontworpen voor een langere periode van zitten. De zitting is geen vaste vorm maar past zich individueel aan de lichaamsvorm van de gebruiker aan, vermindert en verdeelt de druk gelijkmatig.

Very seating is goed voor het milieu. De stoelen zijn vervaardigd van gerecycleerd materiaal en bieden een hoge mate van recycleerbaarheid aan het einde van de
levensduur. Very is GreenGuard gecertificeerd en kunnen bijdragen aan LEEDcertificering.

De Very familie ondersteunt uw houding en uw duurzaamheidsstrategieën. Very past zich aan. Op iedere verdieping en in elke omgeving. In een wachtruimte, seminar- of conferentieruimte, cafetaria of werkomgeving. Very is veelzijdig, flexibel en gebruiksvriendelijk.

OPTIES : 3-punts synchroonverstelling, met of zonder asymmetrische lendesteun. 4D, NPR of vaste armleuningen. Netweave of volledig
beklede rugleuning.

Wat betreft ergonomie heeft Sioen Furniture door zijn uitgebreid assortiment steeds de gepaste stoel om eventuele gezondheidsklachten te verhelpen of te vermijden. Door een persoonlijke instelling van de stoel kunnen we het juiste gebruik van de ergonomische instelmogelijkheden garanderen en kan u weer zorgeloos zitten. Bij Sioen Furniture zijn we ook gespecialiseerd in de opbouw van een ergonomische werkomgeving en dit aan de hand van ergonomische bureaustoelen, bureaus en tafels.

Sioen Furniture is gelegen in het Vlaams-Brabants dorpje Bierbeek. Hierdoor zijn we vooral actief in de regio’s Leuven, Wijgmaal, Korbeek-Lo, Aarschot, Kessel-Lo, Herent, Rotselaar, Zaventem, Tervuren, Holsbeek, Tienen, Lubbeek, Boutersem, Keerbergen, Tremelo, Boortmeerbeek, Sint-Truiden, Diest, Mechelen, Hasselt, Tessenderlo, kortom in Vlaams-Brabant en omstreken.

Maar we leveren ook in de regio's Oost-Vlaanderen, Brussel, West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg en zelfs Nederland. We zijn dus een verdeler van ergenomische stoelen voor België én Nederland!

www.sioenfurniture.be

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...