Loading...

Politie! Moord! 112! (Moordmelding bij Politie)!

1,058 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jul 20, 2010

Moord! Video van onze melding van moord bij de Politie te Groningen! (hoek Stedumermaar/Parkallee 20, 9735 AB Groningen, Fax 050-5875229). De onestethische Sjoerd Kooistra is tot zelfmoord gedreven! Barbertje moest hoe dan ook hangen. Sjoerd Kooistra is door meerdere partijen, inclusief "zijn advocaat" Oscar Hammerstein, op de korrel genomen. De manier van zakendoen van Sjoerd Kooistra werd voor de maatschappij onwenselijk geacht, dit terwijl Heineken's alcohol veel en veel schadelijker is voor de maatschappij! Dit op wereld niveau! Het waarom is evident.
Het schijnt dat ook journalist Jacques d'Ancona met Sjoerd Kooistra heeft aangepapt, om Kooistra tot inkeer te bewegen. Dit had Jacques d'Ancona dus beter bij Heineken kunnen doen. (Van alcohol word je een grotere dweil). In de journalistiek zitten een hoop lieden, die aanschurken tegen: de autoriteiten, ambtenaren, de commercie e.d.
Persoonlijk hou ik helemaal niet van motors (gevaarlijk apparaat en ook vervuilend), maar in dit geval kwam het wel goed uit om met mijn vriend ermee naar het hoge noorden te tijgen. Om aldaar te melden o.a. dat dus het gezamenlijk ageren tegen Sjoerd Kooistra, door machtige partijen, Sjoerd Kooistra teveel is geworden en fataal is gebleken voor Kooistra's mentale weerbaarheid. Onze video's is het bewijs dat politie en justitie op de hoogte is gesteld. Onderstaand staat de informatie die politie en justitie is toegekomen.

BETREFT: 'T ONWETMATIG SAMENSPANNEN TEGEN SJOERD KOOISTRA!

GEACHTE POLITIE EN JUSTITIE,

MET DIT SCHRIJVEN WILLEN WIJ POLITIE EN JUSTITIE OP DE HOOGTE STELLEN VAN HET VOLGENDE.

HOOGSTWAARSCHIJNLIJK WILDEN ZE SJOERD KOOISTRA ALS ZAKENMAN ONTMANTELEN, OMDAT SJOERD KOOISTRA'S ETHIEK VAN ZAKENDOEN NIET DOOR DE BEUGEL KON. HOE DAN OOK WILDEN ZE SJOERD KOOISTRA FLINK MINDER MACHTIG MAKEN.

OSCAR HAMMERSTEIN SPEELDE HIERIN EEN DUBBELROL! ADVOCAAT OSCAR HAMMERSTEIN VERDEDIGDE ALLESBEHALVE DE BELANGEN VAN SJOERD KOOISTRA. OSCAR HAMMERSTEIN DOET KARWEITJES VOOR DE AUTORITEITEN!

HET IS UIT DE HAND GELOPEN HET SAMENSPANNEN TEGEN SJOERD KOOISTRA, EN DAARDOOR HEEFT KOOISTRA ZELFMOORD GEPLEEGD. DE BEVOOROORDEELDE TEGENSTAND, INCLUSIEF DIE VAN DE AUTORITEITEN EN DE RECHTBANK, TEN OPZICHTE VAN SJOERD KOOISTRA WERD SJOERD KOOISTRA TEVEEL. ER IS DOOR VERSCHILLENDE PARTIJEN, BIJV. OOK NOTABENE DUS DOOR OSCAR HAMMERSTEIN, GEZAMENLIJK SAMENGESPANNEN TEGEN SJOERD KOOISTRA. AL MET AL HEEFT SJOERD KOOISTRA DIT TOT ZELFMOORD GEDREVEN! VOLGENS ONS IS ER SPRAKE VAN MOORD, OF ANDERS DOOD DOOR SCHULD!

WILT U DIT ONDERZOEKEN! OSCAR HAMMERSTEIN MOET BEVESTIGINGEN KUNNEN DOEN. TOENTERTIJD WAS DE LPF VOLLEDIG GEÏNFILTREERD DOOR NIET GOED GEZINDTEN VAN PIM FORTUYN, EN OSCAR HAMMERSTEIN WAS DAAR ÉÉN VAN. DE AUTORITEITEN, MET NAME DE A.I.V.D., ZIT ACHTER ZULKE STRATEGIEËN.

OP DIT MOMENT IS ER SPRAKE VAN EEN COVER UP! NET ZOALS TOEN BIJ 'EL AL VLUCHTNUMMER LY1862', OFTEWEL BIJ DE BIJLMERRAMP. IN DAT VLIEGTUIG ZAT WEL ZWAAR GIFTIGE WAAR!

DUS DE GOUDEN TIPS AANGAANDE AL HET VOORGAANDE MOET BIJV. VAN OSCAR HAMMERSTEIN KOMEN. KIJKUIT VOOR INTERNE DESINFORMATIE. MEN WIL ZAND IN DE OGEN STROOIEN!

GOUDEN TIPS KUNNEN NATUURLIJK OOK VAN BIJ U INTERN KOMEN!

(U MAG DIT SCHRIJVEN KOPIËREN EN DOORSTUREN NAAR WIE U MAAR WIL. OOK MAG DIT VIA HET INTERNET)!

REACTIES KUNNEN NAAR: NOT.GOING.DUTCH@GMAIL.COM

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...