Loading...

Dani Raben - Bij Het Kampvuur (Officiële Videoclip)

6,012 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jan 8, 2019

Dani Raben hoopt met ‘Bij het Kampvuur’ zijn fans blij te maken

Dani Raben heeft veel woonwagenbewoners als vriend, éen daarvan is Chris Haverman. Dani zelf woont niet op een kamp, maar in Dinxperlo. In 2008 bracht Chris z’n debuutalbum ‘'n Goed Begin’ uit’. Dani vond de track ‘Bij het Kampvuur’ altijd al een geweldig mooi nummer en vroeg onlangs aan Chris of hij plannen had om dit lied ooit als single uit te brengen. Chris gaf aan dat dit niet het geval was. Op de vraag of Dani de track als single uit mocht brengen, kreeg hij van Chris een positief antwoord.

Dani nam vervolgens contact op met Marco Luesink van Studio-Evolution uit Wehl. ‘Hij heeft er een compleet nieuw arrangement van gemaakt. Ik ben heel erg tevreden met het resultaat. Je kunt het nummer 30 keer beluisteren zonder dat het gaat vervelen. Deze stijl past helemaal bij mij. M’n vrienden hebben er alle vertrouwen in dat dit een succes kan gaan worden. Daarmee is mijn platenbaas Ronald Visch het helemaal eens’, vertelt de 21 jarige Dani trots.

De opname van de clip verliep anders dan gepland. ‘Alles was tot in de puntjes geregeld. De opname zou plaatsvinden in een bos te Alkmaar. Omdat het lied om een kampvuur draait was het ook de bedoeling om een kampvuur als rode draad te verweven in de beelden. Vanwege het regenachtige weer besloten we uit te wijken naar een grote hal. Het nummer gaat over Esmeralda en zij was er gelukkig wel. (Dit met dank aan Sabrina en Karin Heesbeen) Dat maakte alles weer goed. Het is ondanks deze tegenslag een mooie clip geworden, aldus Dani.

De CD single ‘Bij het kampvuur’ is vanaf 9 januari 2019 verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.
Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten...

Spotify: https://open.spotify.com/track/43oNND...

Downloads: http://www.downloadmusic.nl/singles/6...

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/album?albu...


‘Dani Raben: ‘Bij het kampvuur’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

 • Category

 • Song

 • Artist

  • Chris Haverman
 • Album

  • 'N Goed Begin
 • Licensed to YouTube by

  • [Merlin] FUGA Aggregation (on behalf of Smaragd Music)

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...