Loading...

S&OP hos SDU – fortalt af 4IMPROVE: 1. Konceptet overordnet

210 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Oct 9, 2017

Bo Dencker fra 4IMPROVE fortæller i denne 4 films serie fra Syddansk Universitet (SDU) om hvad S&OP er og hvordan man generalt kan gøre brug af metoden når en virksomhed skal vækste, udvide eller effektiviseres.

Læs mere om projektet på www.Salesandoperationsplanning.dk

Sales and Operations Planning – eller bare S&OP i daglig tale ¬– har været et velkendt erhvervsbegreb herhjemme i en længere årrække, men ifølge en forskergruppe ved Syddansk Universitet Kolding har det fortsat et stort uudnyttet potentiale blandt danske virksomheder.

Dét er udgangspunktet for, at forskergruppen fra SDU Kolding – med professor Jan Stentoft i spidsen – vil forske i farbare veje til succes via S&OP. I den sidste ende skal forskningsprojektet inspirere virksomhederne til at blive endnu skarpere og dermed sikre arbejdspladser i Danmark.

Første fase er at tage udgangspunkt i ’best practices’ hos fem velrenommerede virksomheder i Danmark, som allerede har gjort sig brugbare erfaringer med S&OP. Formålet er at lytte ind til, hvad der har været deres konkrete succeskriterier, drivkræfter og barrierer undervejs hos de enkelte virksomheder.

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License
Comments are disabled for this video.
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...