BE

Loading...

Sioen Furniture - Catifa

167 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jul 18, 2016

De originele stoel van de Catifa collectie is de Catifa 53: de inspiratie dat zicht uitstrekt tot Arper zelf. De sierlijke gekromde zitting en het gestroomlijnd profiel zijn de ultieme combinatie.

Gemaakt voor gebruik in zowel bedrijven als thuis, binnen en buiten, de Catifa 53 schaal en basis worden gemaakt in een grote verscheidenheid van materialen, kleuren en afwerkingen. De schaal bestaat uit dubbel gekromd multiplex, enkel of meerkleurig polypropyleen en wordt bedekt in leder, vals leder, stof of pads. De basis komt in chrome-afgewerkt staat, satijn-afgewerkt roestvrij staal, aluminium, poeder gecoat aluminium of hout en is beschikbaar in de volgende configuraties: slede, vier benen, cantilevered, trestle en 5-ways. De slede en vier potige basissen zijn stapelbaar.

Wat betreft ergonomie heeft Sioen Furniture door zijn uitgebreid assortiment steeds de gepaste stoel om eventuele gezondheidsklachten te verhelpen of te vermijden. Door een persoonlijke instelling van de stoel kunnen we het juiste gebruik van de ergonomische instelmogelijkheden garanderen en kan u weer zorgeloos zitten. Bij Sioen Furniture zijn we ook gespecialiseerd in de opbouw van een ergonomische werkomgeving en dit aan de hand van ergonomische bureaustoelen, bureaus en tafels.

Sioen Furniture is gelegen in het Vlaams-Brabants dorpje Bierbeek. Hierdoor zijn we vooral actief in de regio’s Leuven, Wijgmaal, Korbeek-Lo, Aarschot, Kessel-Lo, Herent, Rotselaar, Zaventem, Tervuren, Holsbeek, Tienen, Lubbeek, Boutersem, Keerbergen, Tremelo, Boortmeerbeek, Sint-Truiden, Diest, Mechelen, Hasselt, Tessenderlo, kortom in Vlaams-Brabant en omstreken.

Maar we leveren ook in de regio's Oost-Vlaanderen, Brussel, West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg en zelfs Nederland. We zijn dus een verdeler van ergenomische stoelen voor België én Nederland!

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...