Loading...

Ray Smith - Als je gaat (Officiële Videoclip)

10,862 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jan 1, 2019

Ray Smith start 2019 met nieuwe single ‘Als je gaat’

De komende twee maanden is Ray Smith druk met de promotie van z’n nieuwe single ‘Als je gaat’. De zanger uit Amersfoort, die anderhalf jaar geleden z’n eerste single pas uitbracht, zet met dit nummer de teller op zes. In het verre verleden speelde hij in diverse bandjes en maakte deel uit van een zangduo. Nadat hij in het huwelijksbootje stapte en kinderen kreeg kwam het zingen op een laag pitje te staan.

‘Ik ben nu 57 en geniet volop van het leven. Vandaar dat ik een kleine twee jaar geleden contact opnam met producer Laurens van Wessel. Via hem kwam ik in contact met Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw. Ik ben zo blij dat ik deze mannen heb leren kennen. Zij hebben mijn droom uit laten komen en geniet nog elke dag van dit mooie traject dat we zijn gestart’, vertelt Ray trots.

De tekst van ‘Als je gaat’ heeft Ray zelf geschreven en voor het refrein had hij al een deuntje in gedachten. Samen met Laurens van Wessel is gezocht naar een passende tune voor dit nummer. ‘Het gaat over als je me verlaat en als je gaat. Het moest een rustig nummer worden met veel life instrumenten, waaronder een saxofoon. Dat klinkt het net even iets anders. Het heeft meer impact. Over het eindresultaat ben ik meer dan tevreden’, glimlacht Ray.

De beelden voor de clip zijn geschoten door Jaap van Didden. Ray heeft zelf de regie in handen genomen. Vanwege het onderwerp zijn er geen figuranten ingehuurd. Alles komt volgens de zanger zo beter tot z’n recht. Bovendien zal de clip opvallen vanwege de uitwerking in zwart – wit.

De CD single ‘Als je gaat’ is vanaf 2 januari 2019 verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.
Ray Smith “Als je gaat”…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...