Upload

Loading...

08 ULTIMATE FEYENOORD TRIBUTE. the legion singing and hooling

40,593

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Jul 18, 2009

Feyenoord - Super Feyenoord Rotterdam: een tribute aan het Legioen ! Bijna 10 minuten kippenvel, rillingen, adrealine in je bloed en het gevoel van You Never Walk Alone. We shall not be moved en Feyenoord is van Ons !
De ultieme beleving ! Het Legioen van super Feyenoord is een fenomeen op zich. Al ver voor de oorlog was de club een echte volksvereniging met tienduizenden bezoekers per wedstrijd. De bouw van de Kuip in 1937 bleek een uitstekende beslissing om het alsmaar groeiende LEGIOEN te herbergen. Nationale titels, bekers, de europacup 1, de wereldbeker en de uefacups werden er gewonnen. Het legioen is immens. Het is niet alleen groot, machtig, fanatiek maar vooral ook trouw, hondstrouw! Bij uitwedstrijden in zowel binnenland als buitenland reizen vele duizenden supporters hun club achterna. In goede- en in slechte tijden kan de club op het Legioen bouwen. Vergeet daarbij ook de beroemde Open Dag niet waarbij met regelmaat zo'n 60.000 supporters alleen maar komen kijken (!) naar het team voor het aanstaande seizoen en nieuwelingen toe te juichen na het landen van de 'feyenoord-helicopter'. Tenslotte moeten we zeker nog de beruchte 'eerste training' noemen. Honderden fakkels worden ontstoken vanaf de speciaal gebouwde tribunes rond het trainingsveld waar vele, vele duizenden supporters hun club weer hun trouw bewijzen!
Bij deze tribute clip wordt duidelijk waarom die supportersschare 'de vijand' angst bezorgt... en ons kippenvel ! Ga er maar goed voor zitten, met de volumeknop ietwat hard, want Vangelis zorgt voor opzwepende muziek met daartussen rondzingende songs en yells van een kolkende kuip. Aan het begin en einde hoor je het kenmerkende en verpletterende 'we shall not be moved'. Nu eens niet de bekende Hand in Hand, Mijn Feyenoord of Wat gaan we doen, Never Walk Alone,
Rood witte groet,....sijgje

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up Next


Sign in to add this to Watch Later

Add to