Loading...

Natuurlijke facelift en huidverstrakking, All About Beauty Turnhout

1,964 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Apr 12, 2012

In de uitzending van februari vertelt Mitja Zilverberg van All About Beauty Turnhout over een natuurlijke facelift en huidverstrakking met de combinatie van softlaser en ledlicht in Rtv Trendiez. Kijk op http://www.allaboutbeauty.be

Natuurlijke facelift, face lift of huidverstrakking

Huidverslapping kan door diverse tekorten in de huid veroorzaakt worden. Dat kan een tekort aan elastine of collageen zijn maar ook een tekort aan energie. Want ook een tekort aan energie kan huidverslapping en rimpels veroorzaken. We kennen het allemaal als we een periode van stress, te weinig slaap, ziekte of medicijngebruik hebben gehad dan is dat zo duidelijk op de huid terug te zien en beginnen we te dromen van een natuurlijke facelift, face lift of huidverstrakking. Er is een geweldige manier om die energie weer terug in de huid te brengen en de huidverslapping en rimpels die daarmee gepaard gaan zichtbaar te verminderen en de huid weer te laten stralen. Een natuurlijke facelift, face lift of huidverstrakking wie wil dat nou niet?

De Evado is een combinatie van LED therapie en softlaser en geeft een toename van energie in de huid wat het resultaat geeft van een natuurlijke facelift, face lift of huidverstrakking. Iedereen weet dat licht van levensbelang is. Zonder licht geen energie en zonder energie geen leven. Naarmate we ouder worden verliezen onze huidcellen cellen echter steeds meer energie, waardoor alle processen langzamer gaan verlopen. Dat zie je bijvoorbeeld aan het ontstaan van rimpels omdat de cellen die collageen maken niet meer optimaal werken, of het moelijker helen van wonden. Met de Evado bereiken we een natuurlijke facelift, face lift of huidverstrakking doordat het energie nivo van de cellen verhoogd wordt, waardoor alle processen in de huid weer goed werken. U ziet dat terug in een direct liftend en verstrakkend effect op de huid wat de indruk van een natuurlijke facelift, face lift of huidverstrakking geeft.

Hoe werkt dat dan?
De Evado heeft zogenaamde Lambertane LED-lampjes die 35 keer sterker zijn dan gewoon LED licht. Hierdoor kan het licht tot in de diepere spierlagen doordringen en in alle huidlagen die het tegenkomt zijn energie afgeven en zo een natuurlijke facelift, face lift of huidverstrakking geven. Zo bervordert het de doorbloeding en de werking van het lymfesysteem en zorgt het voor toename in activiteit voor heling, huidverjonging en huidverbetering.

• huidverslapping
• huidveroudering
• kringen en wallen onder de ogen
• acné
• couperose
• rosacea
• psoriasis

Waarbij het we met blauw licht kunnen werken op Acne en met rood ledlicht kunnen werken op het liften en verstevigen van de van de contouren (natuurlijke facelift, face lift of huidverstrakking). De nanometers van het licht bepalen de kleur en ook de diepte van penetratie. Een verbetering van energie in je huid geeft een direkte natuurlijke facelift, face lift, huidverstrakking en verbetering op de stevigheid, maar ook vaak op lijntjes.

Meer weten over natuurlijke facelift, face lift of huidverstrakking? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult en ontdek wat All About Beauty voor uw huid kan betekenen. Bel 014/ 55 22 90 wwww.allaboutbeauty.be info@allaboutbeauty.be

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...