Loading...

Ikhlas

362 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on May 19, 2012

Vocal : Bunda Lia

Tak labuhi kanti tulusing ati
Tibaning among panalongso
Sing tak sandang lelakon kepungkur
Mung tak simpen nganti tumekaning paripurno
Maring Kang Murbo Waseso

Menungso kudhu sabar lan narimo
Ojo duweni pamrih opo-opo
Duwenono ati kang lilo legowo
Tansah duwe roso syukur
Marang Kang Moho Kuwoso
Urip ojok neko-neko

Reff.
Linambaran estining driyo
Kanti tulusing manah kulo
Duh Gusti kulo nyuwun Pangapuro
Kulo nyuwun manah ingkang wening
Mugi luber tumetesing asih, samodro pangaksami.

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...