Loading...

SDST - Scrisoare de pe Front (ALIEN)

829,416 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on May 1, 2008

Filmele folosite sunt: Band of Brothers, Stalingrad, Enemy at the gates, Flags of our fathers, The thin red line, Saving private Ryan, Windtalkers, Winter war, Come and see, All quiet on the western front, Ballad of a soldier.

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Comments • 1,638

Alex Diez
Pinned by avpALIEN
Nu pot sa inteleg cum melodii de tot rahatul ca "Vina mea" au milioane de vizualizari si oamenii astia, care au postat capodopera astacu tot cuvideoclip au abia 800 000 in 9 ani. Majoritatea oamenilor au in cap doar fite, iubiti, blugi stramti si telefonul cu ei si la wc.Oamenii astia,carora datorita lor acum exista Romania,care au salvat tara pentru nimicul general ce e acum nu li se da nici macar "un strop de vin", toti au uitat cine a fost armata romana pe perioada 1940-1945. Cu toate ca a fost prinsa la mijloc si-a pastrat demnitatea si a luptat cu toate puterile, iar acum peste toate documentarele se spune ca am fost niste state satelit a Richului german. Acum ne aratam armata doar la parada de pe 1 decembrie si trimitem trupe in Orient intr-un razboi care nu e a nimanui.Chiar imi pare rau ca nu m-am nascut in perioada aia decat in secolul asta.
View all 7 replies
Hide replies
remus ilie
pe vremea aia romanii aveau inca onoare
View all 5 replies
Hide replies
Cristian 10grei
Rupe ma coane , e 2016 si eu inca e dau repet la piesa asta
View all 6 replies
Hide replies
Emanuel Lodea
nu imi vine sa cred frate...sunt la a 10-a carte a lui sven hassel...dar tot ce a zis asta pana acum in carti au spus baietii in 6 minute. ma trec fiorii...cred ca e pentru prima oara cand constientizez un razboi. ce s-a intamplat...cum a perceput mintea umana...pfffff. mind blow! bravo domnilor!!!!!!
View all 2 replies
Hide replies
greaterrome
numai fiori simt de fiecare data cand aud cantecul asta!
Da din buci
Cui ia venit sa plânga ? Traiasca România Mare!
View all 3 replies
Hide replies
Erris VEVO
Si strabunicul meu s-a stins la Odessa...
View all 8 replies
Hide replies
Mihai Papp
Ard de nerabdare sa-l snopesc pe Ivan cu patul pustii mele Am inteles ca sunt slabiti si au destule probleme Stiu ca suntem de partea binelui si avem sorti de izbanda........ Ploua cu fier! Astia sunt groaznici si nu au mila deloc! Am avut si primul asalt, mi-am pierdut arma din mana Prin fum si explozii si urlete ce le visez de-o saptamana........... Am luat si prima viata cand veneau in marsul intariti de alcool?? Intru in panica, sergentul tipa la mine la un val Descarci metal in ceea ce pare a fi un alt val uman Am sange, noroi si ulei pe fata, am sarma ghimpata, cadavre si gropi in fata....... Versuri de - ti faci piele de gaina! - SDST - Felicitari pentru ce ati facut pana acum si tineti-o tot asa. Mult mult succes pe viitor!
View all 2 replies
Hide replies
Raul Puie
Tineretul→au in cap doar pizde si manelele ,au uitat ce i ala respect.
View all 8 replies
Hide replies
Andrei Dragomir
Pacat ca acum N.A.T.O si U.E. fac ce vor din noi
View all 4 replies
Hide replies
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...