Loading...

Het Maestro-minuutje van 24 januari | Maestro 2016

2,632 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jan 25, 2016

Elke maandag een Maestro-minuutje met alle hoogtepunten uit de uitzending van gisteren! Wil je de hele uitzending terugkijken? Dan kan hier: http://bit.ly/1PvQe5j

In het programma strijden acht bekende mensen om de titel ‘Maestro 2016’. Ze gaan de uitdaging aan om zich in acht weken tijd te ontwikkelen tot dirigent van het Orkest van het Oosten.

In navolging van de succesvolle series in 2012 en 2014 zal een nieuwe groep BN’ers in acht weken tijd leren om het Orkest van het Oosten te dirigeren. AVROTROS zendt Maestro, gepresenteerd door Frits Sissing, van zondag 17 januari t/m zondag 6 maart 2016 uit op NPO 1. De finale op 6 maart wordt live uitgezonden.

Frits Sissing: "Maestro is een programma vol passie, humor en emoties. Het lijkt zo eenvoudig om een orkest te leiden, alsof een dirigent wat willekeurig met z’n armen staat te zwaaien. Maar Maestro laat zien dat je over heel wat capaciteiten én charisma moet beschikken om een orkest van 65 man goed door een muziekstuk te leiden."

In dit nieuwe seizoen maakt de Nederlandse dirigent Vincent de Kort zijn opwachting als jurylid. Hij vervangt hiermee dirigent Otto Tausk. Samen met violiste Isabelle van Keulen en contrabassist Dominic Seldis beoordeelt De Kort de prestaties van de deelnemers. De opnames vinden in januari 2016 wederom plaats in de Philharmonie in Haarlem.

De bekende Nederlanders die dit seizoen meedoen aan Maestro zijn zanger René Froger, acteur Patrick Stoof, zangeres Leona Philippo, televisiemaker Daan Boom, atlete Marlou van Rhijn, acteur Ferry Doedens, columniste Aaf Brandt Corstius en cabaretière Karin Bloemen. Zij gaan vanaf 17 januari 2016 met elkaar de strijd aan om die felbegeerde gouden baton te winnen.

Meer AVROTROS vind je op:
Facebook: https://www.facebook.com/AVROTROS.nl
Twitter: https://twitter.com/AVROTROS
Officiële website: http://www.avrotros.nl

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...