Loading...

ECO PATROL of Youth of Prijepolje

246 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jun 30, 2011

Eko patrola, predstavlja deo Volonterskog omladinskog servisa opštine Prijepolje kao stalna aktivnost volonterskog tima za ekologiju i zainteresovanih mladih u okviru kog u toku dana 2h patroliraju gradom i obavljaju aktivnosti na prevenciji zagađivanja kao i informisanju , omladinskom radu u funkciji zaštite životne sredine.

Projekat je osmišljen , iniciran i realizovan od strane mladih koji su učestvovali na programu ACTIVE CITIZENS , Britanskog saveta .


zabelezena #ekopatrola dok je patrolirala gradom u komunikaciji izmedju grupa koje su cistile i mesta koja nisu ociscenja . Identifikovana OS BOSTANI i autobuska stanica koja su #OK nakon ciscenja.


+ napravljena muska i zenska statua koja predstavlja simbol zastite zivotne sredine

#ekopatrola u dogovoru sa bolnicom. Potrebne su sadnice i vrt koji bi upotpunio ambijent ispred dispanzera za mlade. Odlicna ideja, povecano sprovodjenje politike za mlade u oblasti zdravlja. AD HOC akcije sadjenja i ideje #heroja grada (inzinjera za ekologiju) Mirsad Sadikovic Zec nastavljamo u potrazi za fondom i projektnom

Tokom dana se vratila u bazu eko parkica u kome su se okupili svi mladi koji su ucestvovali u VELIKO SPREMANJE PRIJEPOLJA i preneli novinarima RTSa i TVFORUMa ideje za razvoj ekoloske svesti

Bilten eko patrole predstavlja specijalan bilten namenjen mladima u cilju bolje dostupnosti informacija i prilagodjavanja informacija , prilagodjen kontekstu akcije VELIKOG SPREMANJA PRIJEPOLJA u kome ucestvuju AKTIVNI GRADJANI , promovisuci ekologiju i odrziva resenja (eko patrola, koja krece sa radom na dan ciscenja)

Bilten mozete pogledati na : http://issuu.com/mladiprijepolja/docs...

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...