Loading...

Sandheden om Rune Engelbreth Larsen

1,697 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jul 25, 2009

Dette er en af Pat Condells videoer hvor han påpeger hykleri i de venstreorienteredes rækker, når de nægter at kritisere politisk islam og islam som den forældede religion den er. Disse pointer passer perfekt på Rune Engelbreth Larsen.

Venstreorienterede snoge som Rune Engelbreth Larsen gør alt for at sabotere alt legitim kritik af politisk Islam. Alle der giver islam legitim kritik bliver kaldt idioter og racister af folk som Engelbreth.

Rune Engelbreth Larsen er en kulturel selvhader. Hvad Engelbreth hader mest af alt her i verden er at vesten på grund af selvkritik og indsigt er bleven dygtige og derved rigere og dygtigere en resten af verden. Rune Engelbreth hader at vi i vesten har gode ting fordi vi i mange generationer har arbejdet imod dette. Derfor vil rune engelbreth larsen gerne ødelægge det vestlige samfund således at hele verden er lige så fattig og tankefjendsk som de mest be-lortede steder i verden.

Engelbreth går så langt som muligt når vil "respektere" middelalder religionen islam. I stedet for at hjælpe muslimerne med at reformere deres forældede religion, så vil engelbreth gøre alt for at hjælpe dem med at holde deres hjerner i fortiden.

Rune Engelbreth er hyklerisk kulturel-selvhader. Alle de pointer som pat condell kommer frem til i denne video passer perfekt på denne sno kaldet engelbreth.

Comments are disabled for this video.
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...