Loading...

Amazon FBA Bootcamp 2019

98 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Oct 4, 2019

Cum să câștigi bani învățând din greșelile mele?


În business nu poți face parte din turmă, de fapt, asta te diferențiază, ești un lup care conduce haita, un lider.

Dacă simți că în interiorul tău arde ceva și vrei să îți schimbi statutul, e momentul să faci o schimbare, să produci un haos controlat care îți va permite o evoluție pe toate planurile.

Totul depinde de alegerile tale și de modul în care faci față când micile obstacole ți se ivesc în cale.

Permite-mi să-ți arăt cum funcționează întregul mecanism și cum poți ajunge să câștigi, fără să îți asumi mari riscuri.

Secolul 21 a fost numit “secolul vitezei”, informțiile circulând cu o rapiditate inimaginabilă, iar cantitatea din care trebuie să extragem cele necesare, pare o muncă sisifică, totuși, există moduri inteligente de a ne ușura viața și a controla mediul online.

Vom trece la subiectul nostru principal, o afacere online, cu tot procesul ei evolutiv.

Am început comerțul online cu diverse obiecte din China, pe care le vindeam pe Amazon. Dacă ești la început de drum, mă înțelegi când îți spun că mă simțeam la fel de confuz ca un boxer în ultima repriză, dar până nu se aude gongul, am știut că nu trebuie să renunț, am investit prea mult în mine și în capacitatea de a asimila informațiile.

Mii de întrebări îmi treceau prin cap:

– ce produs să vând mai întâi?

– cum știu care produse se vor vinde și care nu?

– cum pot găsi furnizorii de încredere, cum voi negocia cu ei?

– cum pot evita produsele de calitate inferioară?

– cum pot evita înșelătoriile?

În toată această tornadă de informații+întrebări, a trebuit să trag aer în piept și să îmi dau seama că acest drum are un singur sens, indiferent de vicisitudini.

Scopul meu este de a face acest ghid de la A la Z, pentru ca tu să începi o afacere de import & e-commerce, de la zero.

Principala ta strategie e să îți creezi o strategie.


Am să scriu un cuvânt de evitat, RISC, totuși, e necesar să dăm cărțile pe față, ceea ce poate fi un lucru bun, dacă ți-ai jucat bine șansa. Începerea oricărei afaceri va necesita asumarea unor riscuri, în special dacă nu te documentezi și nu depui puțin efort. Dacă ești atent și ai răbdare, aceste experiențe te vor ajuta să pui cărămizile unei clădiri care să reziste la viitoarele cutremure de diverse magnitudini.
Câteva reguli ale jocului:
Găsește un produs bun - e nevoie de nervi dintr-un aliaj dur, de “research” și de pasiune. Nu uita că “pofta vine mâncând”.


Găsește un furnizor bun - după ce ai trecut de primul pas și te-ai decis cu privire la produs, va trebui să obții respectivul produs de la un furnizor foarte bun. Posibil ca acest pas să necesite ceva mai mult efort, dar există modalități de a te asigura că eviți înșelătoriile și crești șansele tale de a găsi un furnizor capabil să se ridice la standardele tale.


Vinde câteva mostre - majoritatea antreprenorilor omit acest aspect (rău fac!). Trebuie plasată o comandă de probă, pentru a testa și valida produsul tău.


“Scale it up” – această expresie înseamnă predictibilitatea ta cu privire la o situație, datorită a ceea ce ai constatat într-o situație similară, la o scară mai mică. Odată validat produsul, poți să mărești cantitatea și să schimbi câte ceva la produsul tău, pentru a te diferenția.


Să nu cazi în următoarele capcane: Nu cumpăra vrac de la vreo fabrică până nu le-ai pipăit cum și cât trebuie (îmi cer scuze că am fost așa explicit, era nevoie…). Trebuie să deții controlul! Nu te lăsa dus de nas de furnizorii (i-am denumit eu, furnizorii Sith) care spun că nu îți pot trimite mostre, din diverse motive- BULLSHIT! Nu plăti cu nicio altă metodă decât Trade Assurance sau PayPal, pentru primele 3 luni lucrate cu furnizorul tău. Nu cumpăra de la o companie care nu acceptă Trade Assurance sau PayPal. Poate însemna că respectivilor furnizori li s-a dat “shut down”, din cauza plângerilor. Nu cumpăra lucruri contrafăcute. E o afacere megaproastă și pe deasupra… ilegală. Nu cumpăra exagerat la început. Eu am început cumpărând 5-10 unități, am adunat banii și i-am reinvestit. Nu le da acestor furnizori e-mail-ul tău. Vei avea mari probleme, e posibil să nu îl mai poți utiliza ani de zile.


Ca o completare, sunt foarte mulți furnizori de încredere, adevărați Cavaleri Jedi, importat e să îi cauți, să treci totul prin filtrul gândirii și să ai încredere că Forța e cu tine.


Happy-end

Am învățat mai mult cu această afacere decât am făcut în întreaga mea carieră școlară și sper că am comunicat totul suficient de bine pentru a vă accelera procesul de învățare.
Singurul lucru de făcut (dacă nu ai făcut-o deja) este SĂ ACȚIONEZI!

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...