Loading...

Ansamblul Folcloric "Ardealul" - Ludus, jud. Mures - Fecioresc + Invartita

18,437 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Oct 27, 2009

Un dans din Campia Transilvaniei - in Italia in luna august a anului 2009.

Ansamblul Folcloric "Ardealul" a luat fiinta in anul 2000. In prezent, in acest ansamblu activeaza un numar de 70 de membrii cu varste intre 6 si 18 ani ( impartiti in 3 grupe ) care prezinta jocuri, obiceiuri, traditii populare din zonele reprezentative ale Romaniei ( Campia Transilvaniei, Banat, Maramures, Oltenia, Fagaras, Bihor )

A participat la multe emisiuni televizate ( la TVR1, TVR2, Antena 1, PRO TV, ETNO TV, Favorit, National TV, precum si alte televiziuni locale ), la multe festivaluri in tara ( la Brasov, Cluj-Napoca, Tg. Mures, Timisoara, Tulcea, Bucuresti, Radauti, Hunedoara, Bistrita-Nasaud si multe altele, unde intotdeauna a obtinut un loc fruntas sau premiu de excelenta ) dar si in strainatate unde a reprezentat Romania cu cinste si mandrie ( in Franta de 2 ori, Italia, Polonia, Grecia, Statele Unite ale Americii ( festivalul Taste Of Romania - Chicago ), Macedonia, Turcia ).

Ansamblul este sustinut de Consiliul local Ludus, Primaria orasului Ludus, Casa de Cultura Ludus si parintii copiilor din ansamblu. De asemena, putem aminti si sprijinul oferit de Inspectoratul Judetean de Cultura al jud. Mures si Consiliul Judetean Mures.
Coregrafia ansamblului folcloric "Ardealul" este asigurata de sotii Mariana si Petru Pop.

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...