Loading...

Max Woiski Jr. - Medley (Live @ Mackintosh - 1964)

12,613 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on May 27, 2014

Max Woiski - Rijst met Kouseband (En Andere Poku's)
- Plato: http://bit.ly/1kp8s26.
- Bol: http://bit.ly/1mz4ozk.
- iTunes: http://bit.ly/SjVTio.
- Spotify: http://bit.ly/1wzkMqC.

Deze medley is afkomstig uit de AVRO-serie 'Mackintosh' waarin Max Woiski Jr. de hoofdrol heeft. Er zijn slechts een handvol afleveringen geweest waarvan er twee bewaard zijn. Deze aflevering is uit 17 maart 1964. We zien o.a. Max Woiski Jr. en leden van zijn vaste 'Tropicana' begeleidingsband, Evert Braumuller, Steve Boston en Jan Jacobs.

Tracklist Medley:
1. Manha di carnaval
2. So wan lobbie
3. Viva Yu Yu -- De Marchica's
4. Que sera mi china
5. Gabriella

Sranan Gowtu
De passie voor muziek zit verweven in de Surinaamse cultuur én het familie-erfgoed van Fernandes. Daarom brengt Top Notch samen met Fernandes onder de vlag Sranan Gowtu, in de zomer van 2014 vijf verzamelalbums uit, waarvan de eerste drie albums in mei verschijnen. Het verzamelalbum van Max Woiski Jr. werd op 30 mei gelanceerd waarvan 'Rijst met Kouseband' en 'Je bent nog niet gelukkig met een mooie vrouw' zijn bekendste hits zijn. Hou de Sranan Gowtu Facebook-pagina in de gaten voor de allerlaatste updates: http://www.facebook.com/SrananGowtu

Top Notch Throwback Thursday
De archiefkast van Top Notch ligt vol met stoffige videobanden waar videoclips opstaan van alle artiesten die Top Notch ooit heeft gehad. Alle klassiekers uit de Nederlandse hiphopgeschiedenis liggen daar onaangetast, en natuurlijk veel meer dan dat. Zonde dat er niets mee gebeurd, vinden wij. Daarom hebben we alle videobanden om laten zetten en zullen we ze in goede kwaliteit opnieuw uitbrengen via ons officiele Youtube-kanaal. Als we iets leuks hebben liggen wordt er op een donderdag spontaan een klassieke videoclip uit de Nederlandse hiphopgeschiedenis of het Surinaamse archief via ons Youtube-kanaal opnieuw uitgebracht onder de titel: Top Notch Throwback Thursday.

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...